ماهی قل قلی
فرهنگستان زبان و ادب
دانشنامه عمومی
ماهی قل قلی ( انگلیسی: Fish ball ) فراوردهٔ غذایی گلوله ای شکل حاوی گوشت سفید ماهی است که با شیر، آرد، عصارهٔ رقیق[ ۱] ماهی و ادویه مخلوط و به شکل سوپ یا آبگوشت پخته می شود یا به صورت سرخ شده مصرف می شود. [ ۲] منشأ این فراوردهٔ غذایی کشور چین است و علاوه بر آن در کشورهای جنوب شرق آسیا مانند هنگ کنگ، تایلند، ماکائو و ویتنام نیز علاقه مندان زیادی دارد. در برخی مناطق اروپا مانند اسکاندیناوی و ایسلند نیز غذایی مشابه این غذا تهیه می شود. [ ۳]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: ماهی قل قلی
پیشنهاد کاربران
پیشنهادی ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید