ماهی ساجی میانه ( به زبان ترکی ساج بالیغی ) ، غذای سنتی شهر میانه در استان آذربایجان شرقی است.
برای تهیه این غذا پس از باز کردن شکمِ ماهی ( اغلب ماهی قزل آلا ) ، به آن با نسبت مشخصی آرد و نمک زده و آن را روی صفحه فلزی گردی به نام ساج پهن و کباب می کنند. عدم استفاده از هرگونه روغن و غیر مستقیم بودن حرارت در این روش پخت، آن را به یکی از سالم ترین روش های طبخ ماهی با حفظ حداکثری مواد مغذی بدل کرده است.
... [مشاهده متن کامل]
امروزه غذاخوری هایی با نام ماهی پزی سنتی میانه در شهر میانه و سایر شهرهای ایران به عرضه این غذا می پردازند.
برای تهیه این غذا پس از باز کردن شکمِ ماهی ( اغلب ماهی قزل آلا ) ، به آن با نسبت مشخصی آرد و نمک زده و آن را روی صفحه فلزی گردی به نام ساج پهن و کباب می کنند. عدم استفاده از هرگونه روغن و غیر مستقیم بودن حرارت در این روش پخت، آن را به یکی از سالم ترین روش های طبخ ماهی با حفظ حداکثری مواد مغذی بدل کرده است.
... [مشاهده متن کامل]
امروزه غذاخوری هایی با نام ماهی پزی سنتی میانه در شهر میانه و سایر شهرهای ایران به عرضه این غذا می پردازند.