ماهی دودی یک محصول سنتی در برخی کشورها است که با استفاده از شور کردن ماهی به روش مخلوط و سپس دود سرد تهیه می شود.
ماهی دودی معمولاً در کیسه های پلاستیکی در خارج از یخچال نگهداری می شود و به صورت خام یا نیم پخته مصرف می شود.
دود دادن ماهی نه تنها جهت افزایش زمان و ماندگاری، بلکه همچنین به منظور دادن طعم مطلوبتر به ماهی مورد استفاده است.
روش تهیه ماهی دودی سرد در اسکاندیناوی تفاوت بسیاری با روش تهیه آن در ایران دارد.
در جنوب ایران نوعی غذا با ماهی دودی محلی پخته می شود که اِمگِشِت نام دارد.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفماهی دودی معمولاً در کیسه های پلاستیکی در خارج از یخچال نگهداری می شود و به صورت خام یا نیم پخته مصرف می شود.
دود دادن ماهی نه تنها جهت افزایش زمان و ماندگاری، بلکه همچنین به منظور دادن طعم مطلوبتر به ماهی مورد استفاده است.
روش تهیه ماهی دودی سرد در اسکاندیناوی تفاوت بسیاری با روش تهیه آن در ایران دارد.
در جنوب ایران نوعی غذا با ماهی دودی محلی پخته می شود که اِمگِشِت نام دارد.
wiki: ماهی دودی