ماهی دودی


معنی انگلیسی:
bloater, finnan haddie, kipper, smoked herring, bloat herring

دانشنامه عمومی

ماهی دودی یک محصول سنتی در برخی کشورها است که با استفاده از شور کردن ماهی به روش مخلوط و سپس دود سرد تهیه می شود.
ماهی دودی معمولاً در کیسه های پلاستیکی در خارج از یخچال نگهداری می شود و به صورت خام یا نیم پخته مصرف می شود.
دود دادن ماهی نه تنها جهت افزایش زمان و ماندگاری، بلکه همچنین به منظور دادن طعم مطلوبتر به ماهی مورد استفاده است.
روش تهیه ماهی دودی سرد در اسکاندیناوی تفاوت بسیاری با روش تهیه آن در ایران دارد.
در جنوب ایران نوعی غذا با ماهی دودی محلی پخته می شود که اِمگِشِت نام دارد.
عکس ماهی دودیعکس ماهی دودیعکس ماهی دودی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

مترادف ها

kipper (اسم)
ماهی دودی، ماهی ازاد نر

فارسی به عربی

سمک الرنجة

پیشنهاد کاربران

ماهی دودی ؛ ماهی سفید است که پس از صید، امعاء و احشاء آن را خارج کرده ، نمک سود کنند و برای آنکه مدت زمان بیشتری محفوظ بماند آن را دود دهند. ( دود دادن بدین طریق است که ماهیها را از سقف اطاقی آویخته و
...
[مشاهده متن کامل]
در کف اطاق مقداری هیزم ریزند و هیزمها را آتش می زنند و در اطاق را می بندند، هیزمها بطور ناقص سوخته تولید دود فراوان می کنند و ماهیها دودی می شوند ) ( فرهنگ فارسی معین ) .

بپرس