ماهی خال خالی یا اِسْقُمْری نامی عمومی برای چندین گونه مختلف ماهی است که بیشترشان، اما نه همه آن ها، به خانواده خال مخالیان ( Scombridae ) تعلق دارند.
این ماهی در آشپزی ژاپنی به کار می رود و به نام سابا شناخته می شود. همچنین یک نوع سوشی که از این ماهی تهیه می شود، نیز سابا نام دارد. در دریاهای اطراف ژاپن ۴ گونه از این ماهی به نام های قباد ژاپنی، گوما سابا، گورو کوما و نیجو سابا یافت می شوند.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاین ماهی در آشپزی ژاپنی به کار می رود و به نام سابا شناخته می شود. همچنین یک نوع سوشی که از این ماهی تهیه می شود، نیز سابا نام دارد. در دریاهای اطراف ژاپن ۴ گونه از این ماهی به نام های قباد ژاپنی، گوما سابا، گورو کوما و نیجو سابا یافت می شوند.
wiki: ماهی خال خالی اطلس