ماهی خال خالی اطلس

دانشنامه عمومی

ماهی خال خالی یا اِسْقُمْری نامی عمومی برای چندین گونه مختلف ماهی است که بیشترشان، اما نه همه آن ها، به خانواده خال مخالیان ( Scombridae ) تعلق دارند.
این ماهی در آشپزی ژاپنی به کار می رود و به نام سابا شناخته می شود. همچنین یک نوع سوشی که از این ماهی تهیه می شود، نیز سابا نام دارد. در دریاهای اطراف ژاپن ۴ گونه از این ماهی به نام های قباد ژاپنی، گوما سابا، گورو کوما و نیجو سابا یافت می شوند.
عکس ماهی خال خالی اطلسعکس ماهی خال خالی اطلسعکس ماهی خال خالی اطلسعکس ماهی خال خالی اطلس
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس