مانچگو

دانشنامه عمومی

ویرایش - ویرایش کد - ویرایش دادگان ویکی
مانچگو ( رسماً اسپانیایی: queso manchego , تلفظ  ) پنیری است که در منطقه لامانچا اسپانیا از شیر گوسفند نژاد مانچگو تهیه شده است. بین ۶۰ روز تا ۲ سال طول می کشد تا این پنیر برسد.
این پنیر تحت سیستم طبقه بندی نظارتی ثبتی اسپانیا محافظت می شود، [ ۱] و اتحادیه اروپا به این پنیر وضعیت حمایت از منشأ ( PDO ) داده است. [ ۲]
عکس مانچگو
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس