مانوئل کورادو

دانشنامه عمومی

مانوئل کورادو ( به پرتغالی: Manuel Curado ) ( زاده:۱۹۶۷ میلادی ) متفکر و فیلسوف پرتغالی است که در اخلاق زیستی، فلسفه ذهن و تاریخچه ایده ها تخصص دارد. او در حوزه هایی به شرح ذیل فعالیت داشته است: تاریخچه تفکر ایده یک زبان جهانی و ایده ترجمه ماشین یا ترجمه خودکار، مشکل آگاهی انسان و ارتباط آن با مغز، رابطه بین علم و مذهب، مطالعات دربارهٔ تاریخچه تفکر اروپایی و پرتغالی، نسخه های آکادمیک آثار نویسندگان باستانی ( به عنوان مثال: ریاضی دان قرن هجدهم خوزه ماریا داناس پریرا، منطق ادموندو کورلو و دیگران ) ، تاریخچه روانپزشکی و تاریخچه میراث یهودی پرتغالی در پزشکی و فلسفه ( به عنوان مثال کار پزشکان اسحاق سامواد و یعقوب کاسترو سارمینتو ) و تاریخچه ادبیات زندگی ذهنی یا روحی و روانی.
وی استاد دانشگاه مینهو در شهر براگا ( Braga ) در شمال کشور پرتغال است و داور ملی جلسات دفاع از پایان نامه است. دارای مدرک دکترا از دانشگاه سالامانکا، فوق لیسانس از دانشگاه جدید لیسبون و لیسانس از دانشگاه کاتولیک پرتغال ( لیسبون ) می باشد. علاوه بر این، دارنده مدرک مدیریت ارشد مدیریت دولتی ( CADAP ) است، همچنین او استاد مدعو در مسکو، روسیه ( MGIMOو MGLU ) و در ایتالیا دانشگاه پادووا می باشد.
مانوئل کورادو، در پایان نامه دکترای خود ( دشواری آگاهی ) و در کتاب مشهور ترش «نور مرموز: آگاهی در دنیای مادی»، مسایل فلسفی را که حاصل مشکل آگاهی شناخته می شود، حل می کند. نویسنده مشکل آگاهی انسان را به صورت زیر بیان می کند: چرا در دنیای فیزیکی آگاهی وجود دارد، زمانی که می توان بدون هیچ آگاهی در مورد یک جهان فکر کرد؟ پاسخ فیلسوف به این سؤال، راه حلی را مطرح کرده است که این مشکل را حل کرده است. بحث در مورد احتمال غلبه آگاهی نرمال و طبیعی از طریق علمی بر تولید آگاهی مصنوعی توسعه یافته است. بر طبق نظر نویسنده، این مشکل به طور کامل و به طور پیش فرض حل نمی شود، زیرا پاسخ های واضح و روشن در مورد آن چیزی است که آگاهی واقعاً وجود دارد یا در مورد نقش آگاهی در دنیای فیزیکی یا در مورد آنچه که علت قدرت علمی است، یا در مورد ارتباط آگاهی با مغز، بلکه به این دلیل است که ظرفیت علمی در حال رشد برای تولید آگاهی به صورت مصنوعی وجود دارد. فیلسوف یک زمان آینده را پیش بینی می کند زمانی که تمایز بین آگاهی طبیعی و آگاهی تولید شده مصنوعی غیرممکن باشد. این ناتوانی بزرگ در تشخیص به عنوان یک معرفت طبیعی و عادی که در بسیاری موارد دیگر رخ می دهد، تفسیر می شود. [ ۱]
عکس مانوئل کورادو
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس