مالیک اسید

دانشنامه عمومی

مالیک اسید یا جوهر سیب ( به انگلیسی: Malic acid ) با فرمول شیمیایی C4H6O5 یک آلفاهیدروکسی اسید ( اسید میوه ) با شناسه پاب کم ۵۲۵ است. هیدروکسی اسیدها گروهی از اسیدهای کربوکسیلیک هستند که یک گروه عاملی هیدروکسیل به آنها افزوده شده و در ایجاد مزهٔ ترش میوه ها نقش دارد. مالیک اسید یکی از افزودنی های غذایی است و به دو صورت ایزومرفضایی وجود دارد.
عکس مالیک اسیدعکس مالیک اسیدعکس مالیک اسیدعکس مالیک اسیدعکس مالیک اسید
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

دانشنامه آزاد فارسی

پیشنهاد کاربران

مالیک اسید ( Malic Acid ) : از میوه های خام مانند سیب، خانواده ی گیلاس و گوجه فرنگی بدست می آید و مانند عامل گلیکولیک عمل می کند. ( اصطلاح آرایشی و زیبایی )

بپرس