مالیک اسید یا جوهر سیب ( به انگلیسی: Malic acid ) با فرمول شیمیایی C4H6O5 یک آلفاهیدروکسی اسید ( اسید میوه ) با شناسه پاب کم ۵۲۵ است. هیدروکسی اسیدها گروهی از اسیدهای کربوکسیلیک هستند که یک گروه عاملی هیدروکسیل به آنها افزوده شده و در ایجاد مزهٔ ترش میوه ها نقش دارد. مالیک اسید یکی از افزودنی های غذایی است و به دو صورت ایزومرفضایی وجود دارد.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: مالیک اسید