ماشین متصل

دانشنامه عمومی

خودرو متصل ( به انگلیسی: Connected car ) ، خودرویی است که می تواند به صورت دو طرفه با سیستم های خارج از خودرو ارتباط برقرار کند. این امر به خودرو اجازه می دهد تا دسترسی به اینترنت و در نتیجه داده ها را با سایر دستگاه های داخل و خارج خودرو به اشتراک بگذارد. [ ۱]
خودرو به اینترنت دسترسی دارد و معمولاً به یک شبکه بی سیم محلی نیز مجهز است . خطای یادکرد: برچسب < ref> غیرمجاز؛ نام های غیرمجاز یا بیش از اندازه ( ) . [ ۲] که این اجازه را می دهد تا خودرو با به اشتراک گذاری دسترسی اینترنت با دستگاه های دیگر در داخل و خارج از خودرو ارتباط برقرار کند. [ ۳] اغلب، خودرو نیز با تکنولوژی های ویژه ای که به اینترنت یا شبکه بی سیم وصل شده است و مزایای بیشتری برای راننده را فراهم می کند. برای برنامه های کاربردی ایمنی حیاتی، پیش بینی می شود که اتومبیل ها نیز با استفاده از رادیو اختصاصی ارتباطات کوتاه ( DSRC ) متصل شوند، که در کانال 5. 9GHz باند FCC با تأخیر بسیار کم عمل می کند.
جنرال موتورز اولین سازنده خودرو بود که اولین ویژگی های مرتبط با خودرو متصل را در سال ۱۹۹۶ با OnStar در کادیلاک دیل، سویا و الدورادو به بازار عرضه کرد. OnStar توسط GM ایجاد شده است که با Motorola Automotive ( که بعداً توسط Continental خریداری شد ) کار می کرد. هدف اصلی ایمنی و کمک اورژانسی در هنگام تصادف بود؛ زودتر رسیدن کمک های پزشکی باعث افزایش احتمال زنده ماندنِ رانندگان و مسافران می شد، یک تماس تلفنی تلفن همراه می تواند به یک مرکز تماس متصل شود که نماینده کمک خواستن باشد. [ ۴]
در ابتدا OnStar تنها با صدا کار کرد، اما وقتی سیستم های تلفن همراه به سیستم اضافه شدند، سیستم توانست مکان GPS را به مرکز تماس ارسال کند. پس از موفقیت OnStar، بسیاری از خودروسازان با برنامه های ایمنی مشابه همراه شدند که معمولاً با یک آزمایش رایگان برای یک خودرو جدید و سپس پرداخت یک اشتراک پس از آزمایش همراه بود.
تشخیص از راه دور در سال ۲۰۰۱ معرفی شد. در سال ۲۰۰۳ خدمات خودرو متصل شده شامل گزارش های سلامت خودرو، جهت نوبت به نوبه خود و یک دستگاه دسترسی به شبکه بود. Telematics تنها برای اولین بار در سال ۲۰۰۷ ارائه شد.
در تابستان سال ۲۰۱۴، آئودی اولین سازنده برای دسترسی به نقاط دسترسی Wi - Fi 4G LTE بود و اولین انبوه سازی 4G LTE توسط جنرال موتورز بود.
عکس ماشین متصل
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس