ماسکارپونه

دانشنامه عمومی

پنیر خامه ای چرب یا به تقلید از ایتالیایی ماسکارپونه پنیر خامه ای است که بین ۶۰% تا ۷۵% چربی دارد در حالیکه پنیر خامه ای معمولی تنها ۳۳% چربی دارد. پنیر خامه ای چرب از خامه لبنی که با اسید تارتاریک واسرشت شده است، ساخته می شود. پس از واسرشتن، آب آن را بدون فشار دادن از آن می گیرند. پنیر خامه ای چرب دارای رنگ شیری مایل به زرد می باشد و در مناطق شمالی ایتالیا استفاده می شود.
پنیر خامه ای چرب را می توان با استفاده از خامه و اسید سیتریک یا آب لیمو هم تولید کرد. گاهی پس از تهیه به آن آب کره یا همان آب دوغ را اضافه می کنند. ایتالیایی ها پنیر خامه ای چرب را برای تهیهٔ تیرامیسو هم استفاده می کنند.
عکس ماسکارپونه
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

پنیر خامه ای پرچرب
همان پنیرخامه ای خودمان با درصد بسیار بالایی از چربی دارد. پنیر خامه ای چرب بیش از دو برابر چرب تر از پنیر خامه ای معمولی است در حالیکه پنیر خامه ای معمولی فقط ۳۳% چربی دارد، پنیر خامه ای چرب بین ۶۰% - ۷۰% چربی و کالری بالایی را دارد. بدلیل چربی بسیار بالا رنگ آن حدوداً زرد است و از پنیر خامه ای معمولی سفتتر است.
...
[مشاهده متن کامل]

ماسکارپونه

بپرس