ماسوره و قیف و سرپیچ سه جز از وسیله ای برای تزیین و پاشیدن خامه روی انواع کیک ها و دسر هاست. ماسوره جزئی است که اندازه و شماره مشخصی دارد و نوک آن در شماره های مختلف متفاوت است و هنگام بیرون آمدن خامه از داخل قیف اشکال متفاوت و متنوعی درست می کند. قیف می تواند پارچه ای یا پلاستیکی و یکبار مصرف باشد یا می تواند مانند یک سرنگ بزرگ با پیستونی متحرک و باز شونده باشد. سرپیچ هم برای بستن و سورا کردن ماسوره روی قیف بکار می رود.
• How to Choose and Use Decorating Bags
• ابزارهای آشپزی
• ابزارهای آماده سازی غذا
• کیف ها
• مقاله های بدون منبع
• همه مقاله های بدون منبع
• مقاله های ایجاد شده توسط ایجادگر
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف• How to Choose and Use Decorating Bags
• ابزارهای آشپزی
• ابزارهای آماده سازی غذا
• کیف ها
• مقاله های بدون منبع
• همه مقاله های بدون منبع
• مقاله های ایجاد شده توسط ایجادگر
wiki: ماسوره و قیف قنادی