ماسالا دوسا یک غذای محلی محبوب مربوط به منطقهٔ جنوب هندوستان است. [ ۱] این غذا متشکل از برنج، عدس، سیب زمینی و برگ کاری است و با چاتنی و سمبر سرو می شود. اگر چه در گذشته این غذا تنها در جنوب هند محبوبیت داشت [ ۲] هم اکنون در همه جای هند[ ۳] و خارج از این کشور[ ۴] [ ۵] نیز یافت می شود. در جنوب هند طرز تهیه ماسالا دوسا شهر به شهر متفاوت است. [ ۶]
معمولاً ماسالا دوسا متشکل از برنج، دانه خردل سیاه، دانه شنبلیله، نمک، روغن نباتی، سیب زمینی، پیاز، فلفل سبز، برگ کاری و زردچوبه است. [ ۷]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفمعمولاً ماسالا دوسا متشکل از برنج، دانه خردل سیاه، دانه شنبلیله، نمک، روغن نباتی، سیب زمینی، پیاز، فلفل سبز، برگ کاری و زردچوبه است. [ ۷]
wiki: ماسالا دوسا