ماری مینارد دالی

دانشنامه عمومی

ماری مینارد دالی ( ۱۶ آوریل ۱۹۲۱– ۲۸ اکتبر ۲۰۰۳ ) یک بیوشیمیست آمریکایی بود. او اولین زن آمریکایی سیاه پوست در ایالات متحده بود که دکترای خود را در شیمی ( اعطا شده توسط دانشگاه کلمبیا در سال ۱۹۴۷ ) . به دست آورد[ ۳] دالی در چهار زمینه تحقیق نقش مهمی داشت: شیمی هیستونها، زیست ساخت پروتئین، روابط بین کلسترول و فشار خون بالا، و جذب کراتین فسفات توسط سلول های ماهیچه ای. [ ۴]
پدر دالی، ایوان سی دالی، از هند غربی بریتانیا مهاجرت کرده بود، کار به عنوان منشی پستی پیدا کرد و سرانجام با هلن پیج واشینگتن دی سی ازدواج کرد . [ ۵] آنها در نیویورک سکونت داشتند و ماری در کورونا به دنیا آمد و بزرگ شد. [ ۶] او غالباً در واشینگتن به مادربزرگ و مادربزرگ مادری خود می رفت و در آنجا می توانست دانشمندان و دستاوردهای آنها را در کتابخانه گسترده پدربزرگش بخواند. او به خصوص تحت تأثیر پل د کرویف شکارچیان 'ثانیه میکروب، یک کار که بخشی از تصمیم او برای تبدیل شدن به یک دانشمند را تحت تأثیر قرار می داد قرار گرفته بود. [ ۷] علاقه دالی به علم نیز تحت تأثیر پدرش بود که با هدف تبدیل شدن به یک شیمی دان در دانشگاه کرنل شرکت کرده بود، اما به دلیل کمبود بودجه نتوانسته بود تحصیلات خود را تمام کند. [ ۸] دخترش با کسب دانش اکثریت شیمی، میراث پدر را ادامه داد. سالها بعد به افتخار او یک صندوق بورس دانشکده کوئینز را برای کمک به دانشجویان اقلیت در رشته های شیمی یا فیزیک افتتاح کرد. [ ۹]
دالی در دبیرستان هانتر، دبیرستان آزمایشگاهی برای دختران که توسط دانشکده هانتر اداره می شود، شرکت کرد، [ ۱۰] که در آنجا وی نیز به دنبال رشته شیمی تشویق شد. او سپس در دانشکده کوئینز، یک مدرسه کوچک و نسبتاً جدید در فلشینگ، نیویورک ثبت نام کرد. او از دانشکده کوئینز با لیسانس شیمی در سال ۱۹۴۲ فارغ التحصیل بود. [ ۱۱] [ ۱۲] [ ۱۳] پس از فارغ التحصیلی، او به عنوان یک دانشمند دانشکده کوئینز انتخاب شد، [ ۱۴] افتخاری که به ۲٫۵٪ دانشجویان کلاس فارغ التحصیل تعلق می گیرد. [ ۱۰]
کمبود نیروی کار و نیاز دانشمندان به حمایت از تلاش های جنگ باعث شد دالی بتواند از دانشگاه های نیویورک و کلمبیا برای تحصیلات دانشگاهی و دکتری به ترتیب درجه تحصیل کند. [ ۱۵]
دالی در حالی که در دانشگاه نیویورک برای مدرک کارشناسی ارشد شیمی خود، که در سال ۱۹۴۳ به پایان رساند، به عنوان دستیار آزمایشگاهی در دانشکده کوئینز کار کرد. او سپس استاد درس شیمی در دانشکده کوئینز شد و در برنامه دکترا در دانشگاه کلمبیا، جایی که تحت نظارت دکتر مری ال کالدول ثبت نام کرد. کالدول، که دارای دکترای تغذیه بود، به دالی کمک کرد تا کشف کند چگونه مواد شیمیایی تولید شده در بدن به هضم غذا کمک می کند. دالی پایان نامه ای تحت عنوان مطالعه محصولات تولید شده توسط عمل لوزالمعده آمیلاز را در نشاسته ذرت برای به دست آوردن دکترای خود در سال ۱۹۴۷به پایان رساند. [ ۱۶] [ ۲] [ ۱۷] اولین آمریکایی آفریقایی بود که دکترا را از دانشگاه کلمبیا دریافت کرد.
عکس ماری مینارد دالی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس