ماری جوآنا در مراکش. ماری جوآنا یا علف یا گل یا گراس در مراکش از زمان استقلال این کشور در سال ۱۹۵۶ غیرقانونی بوده و مجدداً با ممنوعیت کامل مواد مخدر در سال ۱۹۷۴ تأیید شد، اما تا حدودی در این کشور مدارا می کنند. [ ۱] [ ۲] ماری جوآنا قرنهاست که در مراکش کشت می شود و این کشور هم اکنون جزو تولیدکنندگان برتر حشیش در جهان است. از سال ۲۰۱۶، مراکش بزرگترین تأمین کننده مواد غذایی حشیش در جهان است. [ ۳]
هرچند دوره خاص معرفی اصلی علف در مراکش نامشخص است، اما مشخص است که در زمان فتوحات عربی مغرب، از قرن هفتم تا پانزدهم، به این منطقه رسیده است. از قرن شانزدهم در سراسر کشور در مقیاس اندک برای مصارف محلی، در باغ ها و باغ ها پرورش داده شد، اما فقط در قرن 18th بود که منطقه ریف در شمال دور تبدیل به یک مرکز تولید برجسته شد، همان طور که اکنون در آن شناخته شده است. دوران مدرن. [ ۴] در سال ۱۸۹۰، سلطان حسن اول مقررات سختگیرانه ای را در مورد کشت و تجارت وضع کرد، اما همچنین به چندین قبیله ریف امتیازات واضح تولید حشیش اعطا کرد. [ ۵] در دهه ۱۹۵۰، در پاسخ به تنش ها در منطقه استراحت، حقوق قبایل ریف برای کشت حشیش دوباره تأیید شد. در سال ۱۹۵۶، با استقلال جدید مراکش، پادشاه محمد پنجم شاهدانه کنسرو در سراسر کشور ممنوع شد. [ ۶]
در دهه ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰، هجوم گردشگران جوان غربی تأثیر عمیقی بر حشیش مراکش داشت. پیش از این، شاهدانه در مقادیر کمی تولید می شد، و به عنوان دزد دریایی، گلهای ماده ( بدون آلودگی ) با تنباکو سیاه مخلوط می شدند. در پاسخ به تقاضای گسترده گردشگران و قاچاقچیان، تولیدکنندگان مراکشی تکنیک هایی در مقیاس بزرگتر را برای جایگزین کردن صنایع دستی اتخاذ کردند. [ ۷] در حالی که افسانه های رقابتی در مورد چگونگی اولین بار تولید حشیش به مراکش وجود دارد، اعتقاد بر این است که به طور گسترده ای در دوره اوج نفوذ توریستی غربی رخ داده است. [ ۸]
مراکش بخش قابل توجهی از حشیش جهان را تولید می کند. قبل از مطالعه سال ۲۰۱۲، افغانستان به عنوان تولیدکننده برتر، بهترین تولید برای دوره ۲۰۰۲–۲۰۱۰ بود. تولید سال ۲۰۱۰ مراکش ۷۶۰ تن رزین شاهدانه بود. [ ۹] در سال ۲۰۰۳، ۷۰٪ از حشیش مصرفی اروپا در مراکش تولید شد. [ ۱۰]
در تولید سنتی، ساقه های شاهدانه در پاییز از مزرعه بریده می شوند و در داخل خانه ها نگهداری می شوند تا به مدت یک ماه خشک شوند. پس از آن کشت کنندگان ساقه های خشک شده را روی پارچه ریز و دراز کشیده شده در حوضچه فلزی قرار داده و ساقه ها را مورد ضرب و شتم قرار می دهند و باعث می شود تریکوم های THC - لود شده برای جمع آوری در حوضه قرار گیرند. اولین کیف مورد ضرب و شتم از ساقه ها از بهترین کیفیت برخوردار است و ساقه ها را می توان بار دیگر و بار دوم کتک زد، با این حال، به طور مداوم محصولی با کیفیت پایین تولید می کند. بعضی از تریکوها به صورت بسته بندی شده بسته بندی می شوند، یا می توانند به طور مکرر فشرده و گرم شوند تا صفحات متراکم حشیش تشکیل شود. صفحات حشیش غالباً با یک نشان امضا مشخص می شوند که نشان دهنده تولیدکننده آن است، مانند یک طرح انتزاعی، شماره یا تقلید از یک آرم تجاری. این نمادها هیچ گونه استاندارد یا سازگاری فصلی به فصلی ندارند، اما در کوتاه مدت برای مشخص کردن بازده فعلی یک تولیدکننده خاص خدمت می کنند. [ ۱۱]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفهرچند دوره خاص معرفی اصلی علف در مراکش نامشخص است، اما مشخص است که در زمان فتوحات عربی مغرب، از قرن هفتم تا پانزدهم، به این منطقه رسیده است. از قرن شانزدهم در سراسر کشور در مقیاس اندک برای مصارف محلی، در باغ ها و باغ ها پرورش داده شد، اما فقط در قرن 18th بود که منطقه ریف در شمال دور تبدیل به یک مرکز تولید برجسته شد، همان طور که اکنون در آن شناخته شده است. دوران مدرن. [ ۴] در سال ۱۸۹۰، سلطان حسن اول مقررات سختگیرانه ای را در مورد کشت و تجارت وضع کرد، اما همچنین به چندین قبیله ریف امتیازات واضح تولید حشیش اعطا کرد. [ ۵] در دهه ۱۹۵۰، در پاسخ به تنش ها در منطقه استراحت، حقوق قبایل ریف برای کشت حشیش دوباره تأیید شد. در سال ۱۹۵۶، با استقلال جدید مراکش، پادشاه محمد پنجم شاهدانه کنسرو در سراسر کشور ممنوع شد. [ ۶]
در دهه ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰، هجوم گردشگران جوان غربی تأثیر عمیقی بر حشیش مراکش داشت. پیش از این، شاهدانه در مقادیر کمی تولید می شد، و به عنوان دزد دریایی، گلهای ماده ( بدون آلودگی ) با تنباکو سیاه مخلوط می شدند. در پاسخ به تقاضای گسترده گردشگران و قاچاقچیان، تولیدکنندگان مراکشی تکنیک هایی در مقیاس بزرگتر را برای جایگزین کردن صنایع دستی اتخاذ کردند. [ ۷] در حالی که افسانه های رقابتی در مورد چگونگی اولین بار تولید حشیش به مراکش وجود دارد، اعتقاد بر این است که به طور گسترده ای در دوره اوج نفوذ توریستی غربی رخ داده است. [ ۸]
مراکش بخش قابل توجهی از حشیش جهان را تولید می کند. قبل از مطالعه سال ۲۰۱۲، افغانستان به عنوان تولیدکننده برتر، بهترین تولید برای دوره ۲۰۰۲–۲۰۱۰ بود. تولید سال ۲۰۱۰ مراکش ۷۶۰ تن رزین شاهدانه بود. [ ۹] در سال ۲۰۰۳، ۷۰٪ از حشیش مصرفی اروپا در مراکش تولید شد. [ ۱۰]
در تولید سنتی، ساقه های شاهدانه در پاییز از مزرعه بریده می شوند و در داخل خانه ها نگهداری می شوند تا به مدت یک ماه خشک شوند. پس از آن کشت کنندگان ساقه های خشک شده را روی پارچه ریز و دراز کشیده شده در حوضچه فلزی قرار داده و ساقه ها را مورد ضرب و شتم قرار می دهند و باعث می شود تریکوم های THC - لود شده برای جمع آوری در حوضه قرار گیرند. اولین کیف مورد ضرب و شتم از ساقه ها از بهترین کیفیت برخوردار است و ساقه ها را می توان بار دیگر و بار دوم کتک زد، با این حال، به طور مداوم محصولی با کیفیت پایین تولید می کند. بعضی از تریکوها به صورت بسته بندی شده بسته بندی می شوند، یا می توانند به طور مکرر فشرده و گرم شوند تا صفحات متراکم حشیش تشکیل شود. صفحات حشیش غالباً با یک نشان امضا مشخص می شوند که نشان دهنده تولیدکننده آن است، مانند یک طرح انتزاعی، شماره یا تقلید از یک آرم تجاری. این نمادها هیچ گونه استاندارد یا سازگاری فصلی به فصلی ندارند، اما در کوتاه مدت برای مشخص کردن بازده فعلی یک تولیدکننده خاص خدمت می کنند. [ ۱۱]
wiki: ماری جوآنا در مراکش