مارماهیان دریایی ( Congridae ) یکی از خانواده های مارماهی هستند. این خانواده مارماهی های دریایی و مارماهی های باغچه ای را دربر می گیرد.
گوشت این نوع ماهی در یکی از انواع سوشی استفاده می شود و در آشپزی ژاپنی به آن آناگو ( به ژاپنی: アナゴ Anago ) گفته می شود.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفگوشت این نوع ماهی در یکی از انواع سوشی استفاده می شود و در آشپزی ژاپنی به آن آناگو ( به ژاپنی: アナゴ Anago ) گفته می شود.
wiki: مارماهی دریایی