مارتین سی انسورگ

پیشنهاد کاربران

مارتین چارلز آنسورگ ( Martin Charles Ansorge ) ( ۱ ژانویه ۱۸۸۲ – ۴ فوریه ۱۹۶۷ ) ، نماینده نیویورک در مجلس نمایندگان ایالات متحده بود.
مارتین آنسورگ که فرزند مارک پری آنسورگ و جنی باخ آنسورگ بود در تاریخ ۱ ژانویه ۱۸۸۲ در یک خانواده یهودی و در شهر کورنینگ واقع در شهرستان استوبن نیویورک متولد شد.
...
[مشاهده متن کامل]

او در مدارس دولتی و کالج شهری نیویورک تحصیل کرد. آنسورگ در سال ۱۹۰۳ از کالج کلمبیا و در سال ۱۹۰۶ از مدرسه حقوق کلمبیا شد. وی در سال ۱۹۰۶ به عضویت کانون وکلا درآمد و سپس در منهتن نیویورک مشغول کار شد.
آنسورگ، نامزد ناکام جمهوریخواهان در دوره های ۱۹۱۲، ۱۹۱۴ و ۱۹۱۶ انتخابات کنگره بود. او در سال ۱۹۱۶ و ضمن تلاش برای تصدی کرسی منطقه ۲۱ در کنگره، شعار تبلیغاتی خود را «اول آمریکا را سیر کنید» قرار داد که مبین لزوم ممنوعیت صادرات مواد غذایی مورد نیاز مردم آمریکا به خارج از کشور، موضع گیری در خصوص مذاکرات تجارت بین الملل و وضع تعرفه بر واردات در دوران پس از جنگ بود. وی پیشنهاد جمهوریخواهان برای نامزدی در انتخابات کنگره در سال ۱۹۱۸ را نپذیرفت.
در خلال جنگ جهانی اول، آنسورگ به عنوان سرباز در ارتش آمریکا نامنویسی کرد و در یگان موتوری به خدمت گماشته شد. او در کمپ میگز و در محله برنت وود فعلی واقع در واشینگتن مستقر شد تا برای نبرد به فرانسه اعزام شود. با این حال پیش از خروج وی از کشور، آتش بس برقرار و او با افتخار از خدمت در ارتش مرخص شد.
آنسورگ نخستین سرپرست کمیته پل تریبورگ بود و از سال ۱۹۱۸ تا ۱۹۲۱ این سمت را بر عهده داشت.
وی برای حضور در شصت و هفتمین دوره کنگره ایالات متحده ( ۴ مارس ۱۹۲۱ – ۳ مارس ۱۹۲۳ ) انتخاب شد. در سال ۱۹۲۲ در شصت و هشتمین دوره انتخابات کنگره با اختلاف ۳۴۵ رأی شکست خورد و در رقابت با رویال اچ وِلر ناکام ماند. او در روند انتخابات موفق شد حکم عدم بازگشایی برخی از صندوق های رأی را تغییر دهد، متعاقباً در بازشماری، اختلاف آراء کاهش یافت ولی باز هم ولر با ده رأی بیشتر بر کرسی نمایندگی نشست.
آنسورگ در مقام نماینده کنگره نقش مؤثری در تصویب نخستین قانون فدرال منع شکنجه ایفا کرد، هر چند این تلاش ها نافرجام بود. سرانجام، اقدامات وی در این زمینه به تدوین لایحه منع شکنجه منجر شد که براساس آن قرار بود شکنجه جرم تلقی شود. بلافاصله پس از سخنرانی آنسورگ در دفاع از این لایحه، نیکلاس موری باتلر، رئیس دانشگاه کلمبیا طی نامه ای خطاب به او نوشت: «شما کارنامه بسیار درخشان و میهن پرستانه ای در مجلس از خود به یادگار گذاشتید و مایه افتخار دوستان تان هستید. » این لایحه با ۲۳۰ رأی موافق در مقابل ۱۱۹ رأی مخالف به تصویب مجلس نمایندگان رسید ولی در سنا با مخالفت دموکرات های ایالات جنوبی مواجه شد و هرگز وجهه قانون به خود نگرفت.

مارتین سی انسورگ
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/مارتین_سی._آنسورگ

بپرس