ماراکوتا نوعی نان ترد تهیه شده با آرد، نمک، آب و مخمر است.
این نان گندم بسیار ترد است. [ ۱] و در کشورهای شیلی، برزیل، مناطقی در بولیوی و پرو، همچنین در آرژانتین و اروگوئه محبوب و مرسوم است.
نان ماراکوتا در بولیوی۶۰–۷۵ گرم دارد و بیشتر در لاپاز و ال آلتو . مصرف میشود. ماراکوتا بین نیمه شب و سحر در کوره آماده میشود تا صبح به صورت تازه و ترد به دست خریداران برسد.
ماراکوتا در شیلی به صورت دو رول کوچک که از وسط به هم متصل شدهاند به صورت چهار قطعه متصل به هم تهیه میشود.
ماراکوتا و روش پخت آن در سال ۱۹۰۸ توسط یک مهاجر یونانی به نام مایکل جورج کالیسپریس به لاپاز رسید و در سال ۲۰۰۶ به عنوان میراث فرهنگی در این منطقه اعلام شد.
بسیاری از مورخان بر این باورند که تاریخچه پخت ماراکوتا به اواخر قرن ۱۹ و اوایل قرن بیستم برمیگردد، زمانیکه بنادر اصلی شیلی والپارایسو و تالکاهوانو پذیرای هزاران مهاجر اروپایی شدند. داستان پخت نان برای اولین بار به دو برادر نانوای فرانسوی به نام فامیل ترن ماراکوتی در بندر والپارایسو برمیگردد و ظرف مدت کوتاهی این نان بین مردمان شیلی محبوب شد. [ ۲] در حال حاضر ماراکوتا پر مصرفترین نان در شیلی به شمار میرود و به عنوان نان تست برای تهیه ساندویچ و در تهیه چند نوع غذای دیگر به کار میرود.
مارکوتا از آرد و آب و مخمر و نمک تشکیل شده و فاقد چربی است و فرایند آمادهسازی خمیر آن بیشتر از نانهای دیگر طول میکشد و فرم غیرمعمول چهار قسمتی آن باعث میشود که به راحتی بتوان آن را از هم جدا کرد.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاین نان گندم بسیار ترد است. [ ۱] و در کشورهای شیلی، برزیل، مناطقی در بولیوی و پرو، همچنین در آرژانتین و اروگوئه محبوب و مرسوم است.
نان ماراکوتا در بولیوی۶۰–۷۵ گرم دارد و بیشتر در لاپاز و ال آلتو . مصرف میشود. ماراکوتا بین نیمه شب و سحر در کوره آماده میشود تا صبح به صورت تازه و ترد به دست خریداران برسد.
ماراکوتا در شیلی به صورت دو رول کوچک که از وسط به هم متصل شدهاند به صورت چهار قطعه متصل به هم تهیه میشود.
ماراکوتا و روش پخت آن در سال ۱۹۰۸ توسط یک مهاجر یونانی به نام مایکل جورج کالیسپریس به لاپاز رسید و در سال ۲۰۰۶ به عنوان میراث فرهنگی در این منطقه اعلام شد.
بسیاری از مورخان بر این باورند که تاریخچه پخت ماراکوتا به اواخر قرن ۱۹ و اوایل قرن بیستم برمیگردد، زمانیکه بنادر اصلی شیلی والپارایسو و تالکاهوانو پذیرای هزاران مهاجر اروپایی شدند. داستان پخت نان برای اولین بار به دو برادر نانوای فرانسوی به نام فامیل ترن ماراکوتی در بندر والپارایسو برمیگردد و ظرف مدت کوتاهی این نان بین مردمان شیلی محبوب شد. [ ۲] در حال حاضر ماراکوتا پر مصرفترین نان در شیلی به شمار میرود و به عنوان نان تست برای تهیه ساندویچ و در تهیه چند نوع غذای دیگر به کار میرود.
مارکوتا از آرد و آب و مخمر و نمک تشکیل شده و فاقد چربی است و فرایند آمادهسازی خمیر آن بیشتر از نانهای دیگر طول میکشد و فرم غیرمعمول چهار قسمتی آن باعث میشود که به راحتی بتوان آن را از هم جدا کرد.
wiki: ماراکوتا