ماراکوتا

دانشنامه عمومی

ماراکوتا نوعی نان ترد تهیه شده با آرد، نمک، آب و مخمر است.
این نان گندم بسیار ترد است. [ ۱] و در کشورهای شیلی، برزیل، مناطقی در بولیوی و پرو، همچنین در آرژانتین و اروگوئه محبوب و مرسوم است.
نان ماراکوتا در بولیوی۶۰–۷۵ گرم دارد و بیشتر در لاپاز و ال آلتو . مصرف می‎شود. ماراکوتا بین نیمه شب و سحر در کوره آماده می‎شود تا صبح به صورت تازه و ترد به دست خریداران برسد.
ماراکوتا در شیلی به صورت دو رول کوچک که از وسط به هم متصل شده‎اند به صورت چهار قطعه متصل به هم تهیه می‎شود.
ماراکوتا و روش پخت آن در سال ۱۹۰۸ توسط یک مهاجر یونانی به نام مایکل جورج کالیس‎پریس به لاپاز رسید و در سال ۲۰۰۶ به عنوان میراث فرهنگی در این منطقه اعلام شد.
بسیاری از مورخان بر این باورند که تاریخچه پخت ماراکوتا به اواخر قرن ۱۹ و اوایل قرن بیستم برمی‎گردد، زمانی‎که بنادر اصلی شیلی والپارایسو و تالکاهوانو پذیرای هزاران مهاجر اروپایی شدند. داستان پخت نان برای اولین بار به دو برادر نانوای فرانسوی به نام فامیل ترن ماراکوتی در بندر والپارایسو برمی‎گردد و ظرف مدت کوتاهی این نان بین مردمان شیلی محبوب شد. [ ۲] در حال حاضر ماراکوتا پر مصرف‎ترین نان در شیلی به شمار میرود و به عنوان نان تست برای تهیه ساندویچ و در تهیه چند نوع غذای دیگر به کار می‎رود.
مارکوتا از آرد و آب و مخمر و نمک تشکیل شده و فاقد چربی است و فرایند آماده‎سازی خمیر آن بیشتر از نان‎های دیگر طول می‎کشد و فرم غیرمعمول چهار قسمتی آن باعث می‎شود که به راحتی بتوان آن را از هم جدا کرد.
عکس ماراکوتا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس