ماجد عبدالله

دانشنامه عمومی

ماجد عبدالله ( عربی: ماجد عبدالله ) ؛ زادهٔ ۱ نوامبر ۱۹۵۹ بازیکن سابق فوتبال اهل عربستان سعودی است. وی در تیم ملی فوتبال عربستان سعودی ۱۱۶ بازی انجام داده است و عضو این تیم در جام جهانی فوتبال ۱۹۹۴ بوده است. او سه سال پیاپی در سالهای ۱۹۸۴، ۱۹۸۵ و ۱۹۸۶ جایزه بازیکن سال فوتبال آسیا را به دست آورد که از این حیث رکورددار است.
او سه بار بازیکن فوتبال سال آسیا شده است و یکی از اعضای تیم منتخب قرن قاره آسیا است. او در رقابت های مختلف با النصر و تیم ملی فوتبال عربستان سعودی جمعاً ۵۵۰ گل به ثمر رسانده است که شامل ۲۸ هت تریک هم می شود. او همچنین به تیم ملی عربستان راه پیدا کرد و خیلی زود توانست به بازیکن کلیدی کشورش تبدیل شود. عبدالله در سال ۱۹۷۹ در فاصله بیست ماه، در دو بازی به عراق و اندونزی، ده گل زد. پس از موفقیت های پیاپی در لیگ و جام حذفی با النصر، ماجد فصل را به طور کامل با تیم ملی گذراند. عربستان سعودی در آن سال موفق شد به مسابقات فوتبال المپیک تابستانی در لس آنجلس صعود کند. وی، آقای گل دور مقدماتی صعود به تورنمنت شد و با وجود سه شکست عربستان در برابر آلمان غربی، مراکش و برزیل که با ستارگانی همچون دونگا و مائورو گالوائو، نایب قهرمان المپیک شد، ماجد تنها گل عربستان در این مسابقات را در ورزشگاه "رز بول پاسادینا"، به برزیل زد.
ماجد عبدالله یک مهاجم بلندقامت و سرزن بود که دوران ملی اش را با ۱۱۶ بازی ملی به اتمام رساند و رکورد خارق العاده ۷۱ گل برای تیم ملی عربستان را ثبت کرد. او همچنین تمام دوران فوتبال خود را در باشگاه النصر پشت سر گذاشت و در ۲۱ سال حضور در باشگاه النصر در ۲۴۰ مسابقه، ۲۶۰ گل برای النصری ها به ثمر رساند.
ماجد عبدالله همچنین دو بار در جام ملت های آسیا مقابل ایران موفق به گلزنی شده، ابتدا در مرحله نیمه نهایی جام ملت های آسیا ۱۹۸۴ در مسابقه ای که عربستان با پنالتی ایران را برد و به فینال رسید و دفعه بعد در سال ۱۹۸۸ باز هم در نیمه نهایی این بار با پرشی بلند روی سر مرتضی فنونی زاده با ضربه ای که دروازه عابدزاده را گشود و عربستان را به فینال برد. ماجد عبدالله سه بار به عنوان بازیکن سال آسیا انتخاب شده و یکی از اعضای تیم منتخب قرن این قاره است. او در رقابت های مختلف با تیم های عربستان و النصر جمعاً ۵۵۰ گل به ثمر رسانده است که شامل ۲۸ هت تریک هم می شود. [ ۱]
عکس ماجد عبدالله
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس