لغتی کردی است.
مایعی کاملا شل تهیه شده از آرد و آب و نمک
که به طور سنتی برای دباغی کردن ( پوست و تهیه مشک دوغ و مشک روغن حیوانی ) از آن استفاده می شود.
باید چند روز پوست را در لیتگه خواباند ، تا پوست نرم شود و مراحل بعدی روی آن انجام شود
... [مشاهده متن کامل]
در اصطلاح کردی به غذایی که شل و جا نیفتاده و خیلی ناجور باشد لیتگه می گویند .
مایعی کاملا شل تهیه شده از آرد و آب و نمک
که به طور سنتی برای دباغی کردن ( پوست و تهیه مشک دوغ و مشک روغن حیوانی ) از آن استفاده می شود.
باید چند روز پوست را در لیتگه خواباند ، تا پوست نرم شود و مراحل بعدی روی آن انجام شود
... [مشاهده متن کامل]
در اصطلاح کردی به غذایی که شل و جا نیفتاده و خیلی ناجور باشد لیتگه می گویند .