لوک گناکاجا

پیشنهاد کاربران

لوک ماری کُنستان گناکاجا ( به فرانسوی: Luc - Marie Constant Gnacadja ) ( معروف به «لوک گناکاجا» ) ( زادهٔ ۱۹ اکتبر ۱۹۵۸ در پورتو نووو ) ، یک سیاستمدار و معمار اهل کشور بِنین است. از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۳ مدیر اجرایی کنوانسیون مقابله با بیابان زایی سازمان ملل متحد بود.
...
[مشاهده متن کامل]

گناکاجا، در دولت بنین از ژوئن سال ۱۹۹۹ تا فوریهٔ سال ۲۰۰۵ به عنوان وزیر محیط زیست، مسکن و برنامه ریزی شهری در زمانی که ماتیو کِرِکو ( Mathieu Kérékou ) رئیس جمهور بود خدمت کرده است. به دلیل تغییرات سیاسی عمده ای که در سال ۲۰۰۵ اتفاق افتاد و رئیس جمهور کِرِکو که در آن زمان ۷۰ سال سن داشت و به دلیل محدودیت سنی نمی توانست در انتخابات مجدد ریاست جمهوری شرکت کند، گناکاجا به عنوان نامزد ریاست جمهوریِ حزب آنوُل ( Envol ) انتخاب شد و در انتخابات ریاست جمهوری که در مارس ۲۰۰۶ انجام شد، در دور اول با ۰٫۶۸ درصد از آرا، جایگاه یازدهم را کسب کرد.
لوک گناکاجا به عنوان رئیس هیئت UNCCD در اجلاس سازمان ملل متحد در چارچوب تغییرات آب وهوایی ( UNFCCC ) و کنوانسیون تنوع زیستی ( CBD ) مشغول به کار شد.
در سپتامبر ۲۰۰۷، لوک گناکاجا توسط بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل، به عنوان دبیر اجرایی کنوانسیون مبارزه با بیابان زایی سازمان ملل ( UNCCD ) انتخاب شد. گناکاجا اعلام کرد که توسط رئیس جمهور بنین مورد حمایت قرار گرفته است. دور دوم ریاست گناکاجا در سپتامبر سال ۲۰۱۳ به پایان رسید.
از آنجا که او رئیس اولین دوره در UNCCD بود نتوانست به طور مؤثر در UNCCD عمل کند. او دیدگاهش دربارهٔ UNCCD این بود که کنوانسیون از طریق سیاست گذاری مبتنی بر شواهد، تنظیم هدف و نظارت بر اجرا، با استفاده از موافقت قوی در سطح جهانی به سمت اجرای مؤثرتری برود، به طوری که برای قوی و معتبر شدن آن از رابط های سیاسی در کنوانسیون استفاده کند. بر این اساس، کنفرانس احزاب ( COP ) در هشتمین جلسه خود در سال ۲۰۰۷ تصمیم گرفتند که جلسات آینده کمیته علم و تکنولوژی ( CST ) ، باید به شکل یک کنفرانس عمدتاً علمی و فنی بوده و بر روی یک موضوع خاص مربوط به اجرای استراتژی ده ساله سازمان به منظور افزایش اجرای کنوانسیون ( ۲۰۰۸–۲۰۱۸ ) تمرکز کند. به همین دلیل کمیته علمی مبارزه با بیابان زایی ( UNCCD ) ، فرسایش زمین و خشک سالی ( DLDD ) ، برای کاهش فقر و توسعه پایدار تشکیل شد که در آن علم، تکنولوژی، دانش و شیوه های سنتی نقش دارند ( تصمیم 18 / COP. ۱۰ ) .

لوک گناکاجا
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/لوک_گناکاجا

بپرس