لوله کباب ( ارمنی: լուլա քյաբաբ؛ ترکی آذربایجانی: lülə kabab ) نوعی کباب سیخی[ ۱] است که به طور سنتی به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه[ ۲] روی منقل پخته می شود به آشپزی ارمنی[ ۳] [ ۴] و آشپزی آذربایجانی[ ۵] [ ۶] تعلق دارد و در قفقاز جنوبی، خاورمیانه و آسیای مرکزی هم رواج دارد.
• گوشت گوسفندی چرخ کرده ( یا مخلوط مساوی از گوشت گوساله و گوسفند ) که یک ساعت در یخچال مانده باشد. [ ۷]
• پیاز ( ۴۰۰ گرم به ازای هر کیلوگرم گوشت چرخ کرده )
• چربی دنبه
• نمک
• فلفل سیاه
• سماق
• نان لواش
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف• گوشت گوسفندی چرخ کرده ( یا مخلوط مساوی از گوشت گوساله و گوسفند ) که یک ساعت در یخچال مانده باشد. [ ۷]
• پیاز ( ۴۰۰ گرم به ازای هر کیلوگرم گوشت چرخ کرده )
• چربی دنبه
• نمک
• فلفل سیاه
• سماق
• نان لواش
wiki: لوله کباب