لوفکسیدین

دانشنامه عمومی

لوفکسیدین ( انگلیسی: Lofexidine ) که با نام تجاری Lucemyra نیز فروخته می شود، دارویی است که در گذشته برای درمان فشار خون بالا استفاده می شد. امروزه بیشتر برای کمک به علائم فیزیکی ترک مواد افیونی استفاده می شود. از طریق دهان مصرف می شود. این دارو یک آگونیست گیرنده آدرنرژیک α2A است. در سال ۲۰۱۸ توسط اداره غذا و داروی ایالات متحده مورد تایید قرار گرفت. [ ۱]
در ایالات متحده، نام تجاری Lucemyra ( لوفکسیدین HCl ) برای «کاهش علائم ترک برای تسهیل قطع ناگهانی مواد افیونی در بزرگسالان» برای مدت درمان ۱۴ روز تایید شده است. [ ۲] در بریتانیا، لوفکسیدین معمولاً همراه با آنتاگونیست گیرنده مواد افیونی، نالترکسون، در موارد سم زدایی سریع استفاده می شود. هنگامی که این دو دارو با هم جفت می شوند، نالترکسون برای ایجاد محاصره گیرنده مواد افیونی تجویز می شود که سوژه را به ترک فوری می برد و فرآیند سم زدایی را تسریع می کند، در حالی که لوفکسیدین برای تسکین علائم مرتبط با ترک از جمله لرز، تعریق، گرفتگی معده، گرفتگی عضلات تجویز می شود.
دستورالعمل های مؤسسه ملی تعالی بهداشت و مراقبت بریتانیا ( NICE ) استفاده از متادون یا بوپرنورفین را به عنوان عوامل خط اول در مدیریت اختلال مصرف مواد افیونی توصیه می کند. با این حال، لوفکسیدین یک جایگزین قابل قبول برای افرادی با وابستگی خفیف یا نامشخص به مواد افیونی که نیاز به سم زدایی کوتاه مدت دارند در نظر گرفته می شود. [ ۳]
لوفکسیدین یک اپیوئید نیست. علائم ترک مواد افیونی را از بین نمی برد، بلکه آنها را کاهش می دهد. در واقع، یکی از کاربردهای پیشنهادی برای لوفکسیدین، کاهش علائم ترک وابستگی به متادون است. استفاده از آن در ایالات متحده تا ۱۴ روز تایید شده است.
امکان استفاده از لوفکسیدین برای درمان علائم ترک الکل بررسی شده است، و هنوز نشان داده نشده است که یک درمان موثر باشد. همچنین در درمان موارد گرگرفتگی پس از یائسگی استفاده می شود.
ایمنی لوفکسیدین در بارداری یا در هنگام شیردهی ناشناخته است. در صورت وجود نارسایی مزمن کلیه، احتیاط لازم است.
عوارض جانبی پس از مصرف لوفکسیدین شامل موارد زیر است:[ ۴]
• ضربان قلب آهسته
• سرگیجه
• خواب آلودگی
• خشکی دهان
فشار خون پایین
• طولانی شدن QT
افزون بر این، افراد ممکن است پس از قطع لوفکسیدین، جهش ناگهانی فشار خون را تجربه کنند.
عکس لوفکسیدین
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس