لوف آندره. لوف، آندرِه (۱۹۰۲ـ۱۹۹۴)(Lwoff, Andre)
لوف، آندرِه
میکروب شناس فرانسوی. به سبب تحقیق در زمینۀ تنظیم وراثتی آنزیم ها و ساخت ویروس ها به جایزه نوبل پزشکی ۱۹۶۵ دست یافت. او ثابت کرد که آنزیم هایی که براثر بیان برخی ژن ها تولید می شوند، عملکرد سایر ژن ها را تنظیم می کنند. او در این جایزه با همکاران پژوهشگرش، ژاک مونو و فرانسیس ژاکوب، سهیم بود. لوف در آینی لوشات زاده شد. از ۱۹۲۱ در انستیتو پاستور کار می کرد. طی جنگ جهانی دوم در نیروهای مقاومت فرانسه فعالیت می کرد. از ۱۹۵۹ تا ۱۹۶۸، استاد دانشگاه سوربون و یک دورۀ چهارساله، از ۱۹۶۸ تا ۱۹۷۲، نیز سرپرست انستیتوی پژوهشی سرطان ویلژیو بود. در دهۀ ۱۹۲۰، ماهیت کوآنزیمی ویتامین ها را معین کرد. همچنین تنظیم وراثتی خارج یاخته ای، یکی از ویژگی های پیش زیان، را کشف کرد. در اواخر دهۀ ۱۹۴۰، سازوکار کافتی زایی باکتری ها را معلوم ساخت که طی آن، دی اِن اِی ویروس با کروموزوم باکتری ادغام می شود و تقریباً شبیه یک ژن باکتریایی عمل می کند و بنابراین، به منزلۀ بخشی از دی اِن اِی میزبان همانندسازی می کند و هم زمان با همانندسازی باکتری تکثیر می شود. با این همه، برخی عوامل، مانند پرتوهای فرابنفش، می توانند دی اِن اِی ویروسی «خاموش»، معروف به پروفاژ، را به شکل رویشی درآورد که در این صورت می تواند تکثیر شود و با کشتن میزبان، از آن رها شده و باکتری های دیگر را آلوده سازد.
لوف، آندرِه
میکروب شناس فرانسوی. به سبب تحقیق در زمینۀ تنظیم وراثتی آنزیم ها و ساخت ویروس ها به جایزه نوبل پزشکی ۱۹۶۵ دست یافت. او ثابت کرد که آنزیم هایی که براثر بیان برخی ژن ها تولید می شوند، عملکرد سایر ژن ها را تنظیم می کنند. او در این جایزه با همکاران پژوهشگرش، ژاک مونو و فرانسیس ژاکوب، سهیم بود. لوف در آینی لوشات زاده شد. از ۱۹۲۱ در انستیتو پاستور کار می کرد. طی جنگ جهانی دوم در نیروهای مقاومت فرانسه فعالیت می کرد. از ۱۹۵۹ تا ۱۹۶۸، استاد دانشگاه سوربون و یک دورۀ چهارساله، از ۱۹۶۸ تا ۱۹۷۲، نیز سرپرست انستیتوی پژوهشی سرطان ویلژیو بود. در دهۀ ۱۹۲۰، ماهیت کوآنزیمی ویتامین ها را معین کرد. همچنین تنظیم وراثتی خارج یاخته ای، یکی از ویژگی های پیش زیان، را کشف کرد. در اواخر دهۀ ۱۹۴۰، سازوکار کافتی زایی باکتری ها را معلوم ساخت که طی آن، دی اِن اِی ویروس با کروموزوم باکتری ادغام می شود و تقریباً شبیه یک ژن باکتریایی عمل می کند و بنابراین، به منزلۀ بخشی از دی اِن اِی میزبان همانندسازی می کند و هم زمان با همانندسازی باکتری تکثیر می شود. با این همه، برخی عوامل، مانند پرتوهای فرابنفش، می توانند دی اِن اِی ویروسی «خاموش»، معروف به پروفاژ، را به شکل رویشی درآورد که در این صورت می تواند تکثیر شود و با کشتن میزبان، از آن رها شده و باکتری های دیگر را آلوده سازد.
wikijoo: لوف،_آندره_(۱۹۰۲ـ۱۹۹۴)