لوت، دپارتمان (Lot)
استانی در ناحیۀ میدی ـ پیرنه، در فرانسه، با ۵,۲۲۸ کیلومتر مربع مساحت و ۱۵۶هزار نفر جمعیت (۱۹۹۰). رود لوت از شرق به غرب این استان جریان دارد. گندم مهم ترین فرآوردۀ کشاورزی آن است، اما ذرت، جوِ دوسر و جو نیز در این استان کشت می شود. انگورهای کائور، مرکز اداری این استان، در درۀ لوت، مشهور است. استان مزبور تولید کنندۀ سیب زمینی، توتون، و فندق در شمال شرقی است. تولید پوشاک، دباغی پوست، و وسایل کشاورزی و توریسم صنایع اصلی آن را تشکیل می دهند.
استانی در ناحیۀ میدی ـ پیرنه، در فرانسه، با ۵,۲۲۸ کیلومتر مربع مساحت و ۱۵۶هزار نفر جمعیت (۱۹۹۰). رود لوت از شرق به غرب این استان جریان دارد. گندم مهم ترین فرآوردۀ کشاورزی آن است، اما ذرت، جوِ دوسر و جو نیز در این استان کشت می شود. انگورهای کائور، مرکز اداری این استان، در درۀ لوت، مشهور است. استان مزبور تولید کنندۀ سیب زمینی، توتون، و فندق در شمال شرقی است. تولید پوشاک، دباغی پوست، و وسایل کشاورزی و توریسم صنایع اصلی آن را تشکیل می دهند.
wikijoo: لوت،_دپارتمان