لمونچلو

دانشنامه عمومی

لِمونچِلو ( به زبان ایتالیایی:Limoncello ) نوشیدنی الکلی از نوع عصاره لیمو ایتالیایی است که به طور عمده در جنوب ایتالیا، به خصوص در مناطق اطراف خلیج ناپل، شبه جزیره سورنتو، ساحل امالفی و جزایر پروچیدا، ایسکیا و کاپری تولید می شود. لمونچلو در کالابریا، ابروتزو، باسیلیکاتا، پولیا، سیسیل، ساردینیا، لیگوریا، مانتون در فرانسه و جزیرهٔ مالتی غودش، نیز تولید می شود.
عکس لمونچلو
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس