لحم عجین ( عربی: لحم بعجین؛ ارمنی: լահմաջու lahmaǰu یا լահմաջո lahmaǰo؛ ترکی استانبولی: lahmacun ) یکی از خوراک های ترکیه، ارمنستان و سرزمین شام است. خوردن لحم عجین توسط مهاجران اهل ترکیه در کشورهایی مانند هلند رایج شده که در آنجا تحت عنوان پیتزای ترکی فروخته می شود. این خوراک در ارمنستان و مناطق ارمنی نشین ( دیاسپورای ارمنی ) تحت عنوان پیزای ارمنی شناخته می شود.
... [مشاهده متن کامل]
نام لحم عجین عربی و به معنای «گوشت و خمیر» است. این خوراک از خمیر گرد و نازکی تشکیل می شود و روی آن گوشت چرخ کرده و سبزیجات خرد شده مانند پیاز، گوجه فرنگی و جعفری می ریزند و می پزند. معمولاً روی آن لیموی تازه می ریزند و آن را لوله کرده و با ترشی، گوجه فرنگی، فلفل، پیاز، کاهو و بادمجان کبابی به همراه دوغ مصرف می کنند.
... [مشاهده متن کامل]
نام لحم عجین عربی و به معنای «گوشت و خمیر» است. این خوراک از خمیر گرد و نازکی تشکیل می شود و روی آن گوشت چرخ کرده و سبزیجات خرد شده مانند پیاز، گوجه فرنگی و جعفری می ریزند و می پزند. معمولاً روی آن لیموی تازه می ریزند و آن را لوله کرده و با ترشی، گوجه فرنگی، فلفل، پیاز، کاهو و بادمجان کبابی به همراه دوغ مصرف می کنند.