لاگر
لغت نامه دهخدا
فرهنگ فارسی
دانشنامه عمومی
لاگر (نوشیدنی). لاگر ( به انگلیسی: Lager ) رایج ترین گونه آبجو دیررس است. به خاطر رازک پایین تر و رویه بارآوری که طعم کمتری را از مخمر منتقل می کند، لاگر طعم شیرین تری دارد. این نوع آبجو در دمای پایین تر شادابی بیشتری منتقل می کند.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: لاگر (نوشیدنی)
پیشنهاد کاربران
پیشنهادی ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید