لاکتوکوک ها، گروهی از باکتری های اسید لاکتیک هستند که قبلاً در گروه N1 از استرپتوکوک ها ( طبقه بندی لنسفیلد ) قرار داشتند. [ ۱] آن ها هوموفرمنتور ( جور تخمیر ) می باشند یعنی فقط یک محصول به نام اسید لاکتیک به طور عمده یا خاص از تخمیر گلوکز تولید می کنند. با تغییر شرایط محیط کشت مانند pH، غلظت گلوکز و مواد غذایی می توان این ویژگی را تغییر داد. لاکتوکوک ها، کوکسی های گرم مثبت، کاتالاز منفی و غیر متحرکی هستند که به شکل تک، جفت یا زنجیره ای دیده می شوند. لاکتوکوک ها گونه هایی دارند که می توانند در دمای ۷ درجه سانتی گراد یا پایین تر رشد کنند. لاکتوکوک لاکتیس مهم ترین گونه است. [ ۲] از لاکتوکوک ها به طور گسترده در صنعت لبنیات برای تولید محصولات تخمیری مانند پنیرها استفاده می شود. آن ها را می توان به تنهایی یا با ترکیب با سایر باکتری های اسید لاکتیک مانند لاکتوباسیوس و استرپتوکوک استفاده کرد. [ ۳]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: لاکتوکوک