لاکتز. [ ت ُ ] ( فرانسوی ، اِ ) یا قند شیر. قندی است از دسته ساکاروز که از اتحاد یک مُلِکول گلوکز راست و یک ملکول گالاکتوز تشکیل شده است. رجوع به درمان شناسی دکتر عطائی ج 1 ص 440 شود.
فرهنگ فارسی
( اسم ) یا قند شیر عبارت از دیساکاریدی است که از ترکیب یک مولکول گالاکتز با یک گلوکز با حذف یک مولکول آب حاصل شده است و دارای طعم شیرین است این گلوسید در شیر انسان و خر به نسبت ۶/۵ و در شیر گاو و گوسفند به نسبت ۴/۵ درصد وجود دارد لاکتوز . یاقند شیر . قندی است از دسته ساکاروز