لاولاو

دانشنامه عمومی

لاولاو که در تونگا با نام های لو، در فیجی و ساموآ پولاسَمی و در جزایر کوک به نام روکاو شناخته می شود، یک غذای پلینزی است که از برگ های تارو پخته شده حاوی مواد پرکننده ای مانند گوشت خوک، ماهی یا خامهٔ نارگیل تشکیل شده است. در هاوایی قدیم لاولاو با استفاده از چند برگ و قرار دادن چند تکهٔ ماهی و گوشت خوک در میانهٔ آن آماده می شد. در دوران مدرن، این غذا از برگ های تارو، پروانه ماهی شور و یا گوشت خوک، گاو یا مرغ تشکیل می شود و معمولاً روی اجاق بخارپز می شود. لاولاو یک غذای معمولی برای بشقاب نهار است و معمولاً همراه با برنج و سالاد ماکارونی سرو می شود. [ ۱]
در آماده سازی سنتی، انتهای برگ لوا تا می شود و دوباره در برگ پیچیده می شود. پس از آماده شدن، تمام لاولاو در یک اجاق زیرزمینی به نام ایمو یا کالوئا قرار می گیرد. سنگ های داغ روی ظرف قرار می گیرند و با برگ های موز پوشانده می شوند و دوباره دفن می شوند. چند ساعت بعد لاولاو آماده خوردن است.
عکس لاولاو
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران