لانگوش

دانشنامه عمومی

لانگوش ( مجاری: Lángos ) یکی از غذاهای فوری سنتی مجاری، نوعی نان است که از سرخ کردن خمیر ورآمدهٔ نرم تهیه و با طعم موردنظر سرو می شود. بر اساس برخی نظریات، چند غذا از جمله لانگوش در دوران اشغال ترکان عثمانی وارد آشپزخانهٔ مجارستان شده و نظر دیگری منشأ آن را از زمان رومی می داند. در گذشته از آخرین تکه های خمیرنان تهیه و در جلوی تنور آجری یا سفالی پخته می شد تا به عنوان صبحانه گرم سرو شود. اگرچه لانگوش را در خانه نیز درست می کنند، اما عمدتاً در تالار بازار، کنار ساحل، دکه و رستوران های فست فود خورده می شود. معمولی ترین طعم لانگوش سس سیر، پنیر و خامه ترش  [ en] است.
مخمر را با کمی شکر، شیر ولرم، آرد، آب ولرم، نمک و کمی روغن ورز داده و پس از برآمدن و استراحت در روغن سرخ می کنند.
عکس لانگوشعکس لانگوش
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس