لال مانس

دانشنامه عمومی

لال مانس ( هندی: लाल मांस؛ انگلیسی: Laal maans ) نوعی کاری گوشت است که خاستگاه آن راجستان هند است.
لال مانس در زبان هندی به معنی «گوشت قرمز گوسفند» است[ ۱] و برای تهیهٔ آن، گوشت گوسفند را در دَلَمهٔ شیر و ادویه جات تند به ویژه فلفل قرمز تند و سیر می خوابانند. نتیجهٔ حاصله، غذایی بسیار تند است که بر حسب روش پخت، آبگوشت غلیظ یا رقیقی دارد و معمولاً نان «چاپاتی» ( در تابستان ) یا نان «باجرا» را ( در زمستان ) در آن ترید می کنند. [ ۲]
در گذشته های دور، این غذا مخصوص اشراف بود و آن را با گوشت گراز یا گوزن درست می کردند؛ اما امروزه، گوشت لطیف و نازکِ گوسفند جایگزین آن ها شده است. [ ۳]
عکس لال مانسعکس لال مانس
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس