لاراول

دانشنامه عمومی

لاراول ( به انگلیسی Laravel ) یک چارچوب متن باز پی اچ پی ( PHP ) است که توسط تیلور اوتول، برای توسعه نرم افزارهای وب بر پایه معماری مدل - نما - کنترل گر ( MVC ) و بسته های ( packages ) آمادهٔ چارچوب سیمفونی طراحی شده است و برای طراحی دیتابیس و مدیریت کد های بک اند استفاده میشود. هرچند سازندهٔ اصلی این فریمورک یعنی تیلو اوتول اعتقاد دارد که لاراول برپایهٔ MVC نیست.
بعضی از ویژگی های لاراول به صورت ماژولار و بسته بندی شده ارائه شده است. در مارس ۲۰۱۵، لاراول به عنوان معروف ترین چهارچوبPHP شناخته شد. کدهای باز لاراول بر روی گیت هاب میزبانی می شود و تحت لیسانس MIT ارائه شده است.
تیلور اوتول ( Taylor Otwell ) برای این لاراول را ساخت تا تلاش کند یک راه حل پیشرفته تر از فریم ورک کدایگنایتر را ارائه کرده باشد. اولین نسخه آزمایشی لاراول در ۹ ژوئن ۲۰۱۱ در دسترس قرار گرفت و در یک ماه بعد نسخه کامل شده لاراول منتشر شد. لاراول ۱ شامل مکانسیم های مدل، نما، نشست، و مسیریابی بود ولی فقدان وجود کنترل گر در آن باعث شد تا حالت چارچوب MVC واقعی را از دست بدهد.
لاراول ۲ در سپتامبر سال ۲۰۱۱ همراه با بهینه سازی های متعدد منتشر شد. ویژگی اصلی آن وجود کنترل گر در آن بود، که لاراول ۲ را به طور کامل جزء فریم ورک ها قرار می داد. امکان دیگری که در آن به وجود آمد سیستم قالب بندی آن به نام Blade بود، همچنین در لاراول ۲ استفاده از پکیج ها همان طوری که کم تر از آن ها پشتیبانی می شد به طور کامل از بین رفت.
لاراول ۳ در فوریه سال ۲۰۱۲ منتشر شد، ویژگی مهم آن استفاده از واسط خط فرمان ( CLI ) بود که با نام Artisan شناخته شد. پشتیبانی داخلی از مدیریت سیستم بانک اطلاعاتی، و مهاجرت پایگاه داده ( Migration ) ، لایه های بانک اطلاعاتی، پشتیبانی از رویدادها و سیستم پکیجینگ که Bundle نامیده می شد. محبوبیت لاراول را در بین کاربران بالا برد.
لاراول ۴، بر پایه کدهای Illuminate در می سال ۲۰۱۳ منتشر شد. این نسخه به طور کامل مجدداً بازنویسی شده بود. امکانات migrate به طور جداگانه در کامپوزر قرار گرفت. امکاناتی نظیر ارسال به ایمیل به چند شیوه متفاوت و پشتیبانی از حذف شدن با تأخیر رکوردهای بانک اطلاعاتی به عنوان soft deletion از دیگر امکانات آن بود.
لاراول ۵ در فوریه سال ۲۰۱۵ منتشر شد. این نسخه با تغییر شماره نسخه ۴٫۳ بود. از امکانات این نسخه پشتیبانی از برنامه ریزی برای دوره اجرای وظایف از طریق پکیج Scheduler بود. بهینه شدن پکیج های assets از طریق Elixir و سیستم ورود کاربری به راحتی از طریق پکیج Socialite package قابل کنترل شده بود. لاراول ۵ همچنین ساختار درختی را برای ساخت نرم افزار معرفی کرد.
عکس لاراول
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس