قیمه پلو

/qeymepolow/

لغت نامه دهخدا

قیمه پلو. [ ق َ / ق ِ م َ / م ِ پ ُ ل ُ ] ( اِ مرکب ) نوعی پلو. طرز تهیه آن بدینگونه است که گوشت را قیمه کرده بعد از سرخ شدن پیاز در روغن ، قیمه را میریزند و چون قیمه سرخ شود آب در آن ریزند بحدی که پخته گردد و پس از پخته شدن که به روغن آمد آن را در لای پلو گذارند. ( فرهنگ فارسی معین ).

فرهنگ فارسی

( اسم ) نوعی پلو . طرز تهیه : گوشت را قیمه کرده بعد از سرخ شدن پیاز در روغن قیمه را می ریزند بحدی که پخته گردد و پس از پخته شدن که بروغن آمد آن را در لای پلو گذارند .

پیشنهاد کاربران

بپرس