لغت نامه دهخدا
فرهنگ فارسی
پیشنهاد کاربران
هوالعلیم
قیمه ریزه: گوشت چرخ را گلوله کرده ، تف داده وسرخ کرده ، سپس به آن آب وسیب زمینی ورب گوجه ولیمو عمانی و ادویه ونمک اضافه کرده وساعتی روی شعله کم اجاق گازمیگذارندتا کاملاً پخته شود وآنرا با نان ( ترید ) وپیاز وسبزی خوردن یا ترشی میخورند
قیمه ریزه: گوشت چرخ را گلوله کرده ، تف داده وسرخ کرده ، سپس به آن آب وسیب زمینی ورب گوجه ولیمو عمانی و ادویه ونمک اضافه کرده وساعتی روی شعله کم اجاق گازمیگذارندتا کاملاً پخته شود وآنرا با نان ( ترید ) وپیاز وسبزی خوردن یا ترشی میخورند