قیمه بادمجان یکی از انواع خورش ها در آشپزی ایرانی است که از گوشت قرمز، بادمجان، لپه و گوجه فرنگی تهیه می شود، و معمولاً با برنج خورده می شود. بعضی اوقات هم این خورش را با مرغ درست می کنند.
|country= ایران |region=سراسر ایران |creator= |course= ناهار، شام |type= خورش، قیمه بادمجان |served = گرم
... [مشاهده متن کامل]
• آشپزی ایرانی
• خورش ها
• غذاها
• غذاهای بادنجان
• مقاله های بدون منبع از دسامبر ۲۰۱۳
• همه مقاله های بدون منبع
• همه مقاله های خرد
• مقاله های خرد خوردنی
• مقاله های ایجاد شده توسط ایجادگر
|country= ایران |region=سراسر ایران |creator= |course= ناهار، شام |type= خورش، قیمه بادمجان |served = گرم
... [مشاهده متن کامل]
• آشپزی ایرانی
• خورش ها
• غذاها
• غذاهای بادنجان
• مقاله های بدون منبع از دسامبر ۲۰۱۳
• همه مقاله های بدون منبع
• همه مقاله های خرد
• مقاله های خرد خوردنی
• مقاله های ایجاد شده توسط ایجادگر