قورمه نعناع نیز نام یکی از پنج غذای مهم سلاطین قجری آورده شده در کتاب آشپزی نادرمیرزا می باشد، نگارش این کتاب در سال 1292 آغاز و در سال 1301 به پایان رسیده است.
قورمه نعناع:�. . . چون روغن گداخته و تافته گردد، گوشت بره به اندازه بریده در آن ریزند و نعناع نیز به اندازه قورمه های سبزی در آن ریزند تا اندکی تافته گردد. پس آب ریزند و نیمه نخود ( لپه ) به اندازه و نرم نرم بر افروزند. چون به پختن نزدیک گردد، آب لیموی خوب و خوش بوی چاشنی دهند و نمک به اندازه برافشانند.
... [مشاهده متن کامل]
چون به روغن افتد که هیچ آب در آن نماند، برگیرند. . . . اگر خواهند به وی اندکی آب لیمو نیز زنند و این خورش با ماست گوسپندی تازه بس نیکو شود. به جای آبلیمو، آب غوره نیز سزاست، مگر آن که آب لیمو بِه است.
قورمه نعناع:�. . . چون روغن گداخته و تافته گردد، گوشت بره به اندازه بریده در آن ریزند و نعناع نیز به اندازه قورمه های سبزی در آن ریزند تا اندکی تافته گردد. پس آب ریزند و نیمه نخود ( لپه ) به اندازه و نرم نرم بر افروزند. چون به پختن نزدیک گردد، آب لیموی خوب و خوش بوی چاشنی دهند و نمک به اندازه برافشانند.
... [مشاهده متن کامل]
چون به روغن افتد که هیچ آب در آن نماند، برگیرند. . . . اگر خواهند به وی اندکی آب لیمو نیز زنند و این خورش با ماست گوسپندی تازه بس نیکو شود. به جای آبلیمو، آب غوره نیز سزاست، مگر آن که آب لیمو بِه است.