قورمه سبزی
لغت نامه دهخدا
فرهنگ فارسی
پیشنهاد کاربران
علامه مهدی بارانی
قرمه سبزی :از غذاهای اصل و بنیادی و اصیل ایرانیست و قدمت آن به چندین هزار سال می رسد ، برای دانستن صحیح شیوه پخت آن رجوع شود به کتب باستانی آشپزی.
این غذای ایرانی مورد علاقه اکثر مردم جهان است و بسیار نافع است و هیچ مضرتی در آن نیست و خواص طبی فراوانی در رفع کمخونی و تقویت استخوان و آهن در بدن و افزایش قوه بینایی و غیره دارد و اعصاب را تقویت و بدن و مغزو قلب و عروق را میزان و تنظیم میکند و در دفع زباله های بدن از طریق مدفوع و بینی و عرق کردن نافع و آرامش می آورد و زایل کننده اضطراب و ترس از آینده است، یکی از علتهای اساسی دوام ایرانیان در سختی های مهلک خارج از کشور و غربت و ناملایمات و تحمل سختی ها خوراندن چنین غذاهایی در دوران طفولیت به آن اطفال توسط والدین دلسوز انهاست،
... [مشاهده متن کامل]
قرمه سبزی :از غذاهای اصل و بنیادی و اصیل ایرانیست و قدمت آن به چندین هزار سال می رسد ، برای دانستن صحیح شیوه پخت آن رجوع شود به کتب باستانی آشپزی.
این غذای ایرانی مورد علاقه اکثر مردم جهان است و بسیار نافع است و هیچ مضرتی در آن نیست و خواص طبی فراوانی در رفع کمخونی و تقویت استخوان و آهن در بدن و افزایش قوه بینایی و غیره دارد و اعصاب را تقویت و بدن و مغزو قلب و عروق را میزان و تنظیم میکند و در دفع زباله های بدن از طریق مدفوع و بینی و عرق کردن نافع و آرامش می آورد و زایل کننده اضطراب و ترس از آینده است، یکی از علتهای اساسی دوام ایرانیان در سختی های مهلک خارج از کشور و غربت و ناملایمات و تحمل سختی ها خوراندن چنین غذاهایی در دوران طفولیت به آن اطفال توسط والدین دلسوز انهاست،
... [مشاهده متن کامل]
معروف ترین غذای ایرانی و همچنین غذای محلی استان تهران
قورمه سبزی
قورمه سبزی
از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی
یکی از سبزیجات موجود در این خورش: شمبلیله که بیشتر بوی آن وابسته به همین سبزی هست
یکی از سبزیجات موجود در این خورش: شمبلیله که بیشتر بوی آن وابسته به همین سبزی هست
قرمه سبزی