قورمه به نام یکی از غذاهای آذربایجانی است که برای تهیه آن به گوشت راسته چربی دار، لپه، آبلیمو و شکر و زعفران احتیاج است ( از سرکه هم می توان به جای آبلیمو استفاده کرد. ) . ابتدا گوشت را به اندازه گردو
... [مشاهده متن کامل]

... [مشاهده متن کامل]
خرد می کنیم و در روغن تفت میدهیم. وقتی کمی رنگ گوشت تغییر کرد، کمی آب میریزیم و میگذاریم تا بپزد. در حین پخت گوشت، در ظرفی دیگر کمی پیاز داغ درست کرده، به ها را که به اندازه فندق خرد کرده ایم به آن اضافه نموده و کمی تفت میدهیم و کنار میگذاریم. زمانی که گوشت نیم پز شد، پیاز و به را به آن اضافه می کنیم و میگذاریم تا با حرارت ملایم جا بیفتد. به ها نباید له شود. نیم ساعت آخر دارچین و زعفران اضافه نموده و آبلیمو یا سرکه و کمی شکر میزنیم تا خورش ملس شود ( اگر شکر قهوه ای مازندرانی در دسترس داشتید از آن استفاده کنید، حتماً نتیجه بهتری میگیرید ) .
