قورمه بره جه

پیشنهاد کاربران

بهترین قورمه سنتی است
چون دو یا سه بره سرقوسی ( اول آبانماهی ) علاوه بر شیر مادر خود بر یک یا دو گوسفند بره مرده دیگر اورا خوردار که ما بردار میگوییم می نمودند علاوه بر رشد بی تعایت که به اندازه یک گوساله گاو درشت میشد لذا روغن زیاد دنبه او طعن روغن زرد و کره گوسفتدی را داشت که اصلا به جای روغن اصلی کره گوسفند مصرف صبحانه میشد و عطر قورمه ولذت نرمی گوشت و حتی استخوانش در زیر دندان نرم میشد و مخصوص رجال بود هر وقت در روستا اشکینه قورمه مخوردیم پدرم میگفت بخورید شکر کنید که چنین غذایی را محمدرضاشاه نخورده و نمی تواند بخورد. البته فکر کنم از درد دلش و بی حسابی درباریان بود ولی اگر این بی حسابی آقازادگان دزد را میدید که شکمبه قورمه روستائییان را هم به یغما خورده اند چه میگفت
...
[مشاهده متن کامل]

بپرس