قمری الماسی یا قمری چینی ( نام علمی: Geopelia cuneata ) ( به انگلیسی: diamond dove ) ، یکی از پرندگان بومی استرالیا است. این پرنده غالباً در نواحی نیمه خشک مرکز، غرب و شمال استرالیا در نزدیکی آب زندگی می کند. در هنگامی که مرکز استرالیا خیلی خشک شود، قمری های الماسی گاهی در پارک ها و باغ های جنوب استرالیا نیز دیده می شوند. [ ۲] پرنده ای که در ایران با نام قمری چینی شناخته می شود را نباید با قمری خالدار ( Spilopelia chinensis ) اشتباه گرفت که در نام علمی آن واژۀ chinensis به کار رفته است.
قمری الماسی پرنده ای به طول ۱۹ تا ۲۱ سانتی متر است. هر دو جنس نر و ماده پرنده دارای بال هایی با لکه های سفید و کناره های سیاه، چشمانی قرمز و حلقه های نارنجی رنگ دور چشم هستند. دو جنس شبیه به یکدیگر هستند، اما حلقه دور چشم پرنده ماده کم رنگ تر و پرهای آن قهوه ای تر است. سر، گردن و سینه پرنده نر به رنگ آبی مایل به خاکستری روشن است. شکم پرنده به رنگ کرمی و پشت و دم خاکستری مایل به قهوه ای است. پاها صورتی رنگ هستند.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفقمری الماسی پرنده ای به طول ۱۹ تا ۲۱ سانتی متر است. هر دو جنس نر و ماده پرنده دارای بال هایی با لکه های سفید و کناره های سیاه، چشمانی قرمز و حلقه های نارنجی رنگ دور چشم هستند. دو جنس شبیه به یکدیگر هستند، اما حلقه دور چشم پرنده ماده کم رنگ تر و پرهای آن قهوه ای تر است. سر، گردن و سینه پرنده نر به رنگ آبی مایل به خاکستری روشن است. شکم پرنده به رنگ کرمی و پشت و دم خاکستری مایل به قهوه ای است. پاها صورتی رنگ هستند.
wiki: قمری الماسی