قَلیۀ کَدو
در آشپزی ایرانی، نوعی خوراک گیاهی، فراهم آمده از کدوحلوایی پوست گرفتۀ خردکرده، پیاز خردکرده، عدس، رُب انار، دارچین ساییده، زردچوبه، روغن، و نمک و فلفل. عدس را در دیگ آب و مقداری نمک بر آتش ملایم می پزند. در فاصلۀ نیم ساعت مانده به پخت کامل عدس، کدو، پیاز، زردچوبۀ بر تابۀ روغن جوش تفت داده، رُب انار، و دارچین بدان می افزایند. مخلوط قلیه باید چندان بر آتش بماند که آب آن کاملاً کشیده شود.
در آشپزی ایرانی، نوعی خوراک گیاهی، فراهم آمده از کدوحلوایی پوست گرفتۀ خردکرده، پیاز خردکرده، عدس، رُب انار، دارچین ساییده، زردچوبه، روغن، و نمک و فلفل. عدس را در دیگ آب و مقداری نمک بر آتش ملایم می پزند. در فاصلۀ نیم ساعت مانده به پخت کامل عدس، کدو، پیاز، زردچوبۀ بر تابۀ روغن جوش تفت داده، رُب انار، و دارچین بدان می افزایند. مخلوط قلیه باید چندان بر آتش بماند که آب آن کاملاً کشیده شود.
wikijoo: قلیه_کدو