قلیه کدو

دانشنامه آزاد فارسی

قَلیۀ کَدو
در آشپزی ایرانی، نوعی خوراک گیاهی، فراهم آمده از کدوحلوایی پوست گرفتۀ خردکرده، پیاز خردکرده، عدس، رُب انار، دارچین ساییده، زردچوبه، روغن، و نمک و فلفل. عدس را در دیگ آب و مقداری نمک بر آتش ملایم می پزند. در فاصلۀ نیم ساعت مانده به پخت کامل عدس، کدو، پیاز، زردچوبۀ بر تابۀ روغن جوش تفت داده، رُب انار، و دارچین بدان می افزایند. مخلوط قلیه باید چندان بر آتش بماند که آب آن کاملاً کشیده شود.

پیشنهاد کاربران

بپرس