ققسی

لغت نامه دهخدا

ققسی. [ ق ُ ق ُ ] ( اِ ) در تداول ، هر یک از پاره های درونی انار که عده ای حبه بر گوشتی گرد آمده و پرده ای سپید و نازک آن را از دیگر پاره ها جدا می کند.

فرهنگ فارسی

( اسم ) وقتی که اناری را به چند بخش تقسیم کنند هر تکه آن را که شامل چند دانه با پوسته سفید آنست قفسی گویند : و چند قفسی انار و مقداری نان و سبزی و تربچه و کباب سیخی بجای مزه بکار می رفت .

فرهنگ معین

(قُ ) (عا. ) (اِ. ) وقتی که اناری را به چند بخش تقسیم کنند، هر تکة آن را که شامل چند دانه با پوستة سفید آن است ققسی گویند.

فرهنگ عمید

تکۀ بریده شده از انار.

پیشنهاد کاربران

بپرس