قصر المحمدیه ( عربی: قصر المحمدیة ) یک قصر متروک و پرت افتاده تکمیل ناشده است که در شهر المحمدیه در ۲۰ کیلومتری جنوب پایتخت تونس واقع شده است.
بنای این قصر در دوره اول خودش به عهد «مصطفی بای» برمی گردد بعد از آن توسط «احمد بای» که آرزو داشت یک قصر در سطح و مشابه قصر ورسای، بعد از دیدارش از فرانسه در سال ۱۸۴۸ و دیدن قصر ورسای بسازد، دچار یک سری تغییرات شد. وی شروع به ساختن و تغییرات در این قصر نمود و به طور بی سابقه ای شروع به وارد کردن سنگ مرمر از «کراراً» و کاشی و سفال از «نابولی» و آینه از «البندقیه» نمود. ساختن این قصر در این ابعاد نیاز به اموال و پول زیادی داشت که بخشی از آن را از طریق قرض گرفتن از کشورهای دیگر تأمین نمود که اینکار منجر به عمیق تر شدن ناتوانی مالی کشور شد. بعد از وفات احمد بای در سال ۱۸۵۵ میلادی کار ساختن این قصر متوقف شد و موادی که برای قصر تهیه و وارد شده بود برای درست کردن قصر محمد بای در المرسی مصرف گردید. این قصر همچنین به نام قصر الصالحیه نیز خوانده می شود که بعلت قرار گرفتن مقبره ولی الصالح سیدی صالح قیدار در پشت این قصر می باشد.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفبنای این قصر در دوره اول خودش به عهد «مصطفی بای» برمی گردد بعد از آن توسط «احمد بای» که آرزو داشت یک قصر در سطح و مشابه قصر ورسای، بعد از دیدارش از فرانسه در سال ۱۸۴۸ و دیدن قصر ورسای بسازد، دچار یک سری تغییرات شد. وی شروع به ساختن و تغییرات در این قصر نمود و به طور بی سابقه ای شروع به وارد کردن سنگ مرمر از «کراراً» و کاشی و سفال از «نابولی» و آینه از «البندقیه» نمود. ساختن این قصر در این ابعاد نیاز به اموال و پول زیادی داشت که بخشی از آن را از طریق قرض گرفتن از کشورهای دیگر تأمین نمود که اینکار منجر به عمیق تر شدن ناتوانی مالی کشور شد. بعد از وفات احمد بای در سال ۱۸۵۵ میلادی کار ساختن این قصر متوقف شد و موادی که برای قصر تهیه و وارد شده بود برای درست کردن قصر محمد بای در المرسی مصرف گردید. این قصر همچنین به نام قصر الصالحیه نیز خوانده می شود که بعلت قرار گرفتن مقبره ولی الصالح سیدی صالح قیدار در پشت این قصر می باشد.

wiki: قصر المحمدیه