قرمه سبزی خورش

دانشنامه آزاد فارسی

قُرْمه سبزی، خورش
قُرْمه سبزی، خورش
از معروف ترین خورش های ایرانی (← آشپزی_ایرانی،_مکتب)، فراهم آمده از گوشت ماهیچۀ گوسفند تفت داده در پیاز، با استخوان یا قلم یا بی استخوان، سبزی خرد و سرخ کردۀ مخصوص قرمه سبزی (تره و جعفری و اندکی شنبلیله)، لوبیای چشم بلبلی یا قرمز، لیموی عمانی، روغن و نمک. قرمه سبزی را با پلو سفید یا چلو صرف می کنند.

پیشنهاد کاربران

غرم یعنی میش کوهی،
در گذشته غرم را شکار می کردند و گوشت آن را همراه با نمک کافی و روغنی که از چربی خود غرم می گرفتند کمی می پختند سپس این خوراک نیم پز را درون شکمبه خود غرم می ریختند و برای چندین روز نگهداری می کردند.
...
[مشاهده متن کامل]

این خوراک نیمپز غرمه نام دارد و یکی از روش های نگهداری گوشت بدون یخچال است.

بپرس