قتل عام ۱۸۲۱ قسطنطنیه

پیشنهاد کاربران

قتل عام ۱۸۲۱ قسطنطنیه ( عربی: مجزرة القسطنطینیة ۱۸۲۱ ) کشتاری است که توسط مقامات عثمانی علیه جامعه یونانی در شهرستان قسطنطنیه ( استانبول ) و به تلافی از وقوع جنگ استقلال یونان ( ۱۸۲۱–۱۸۳۰ ) انجام گرفته است. هنگامی که خبر قیام یونان به پایتخت عثمانی رسید، در قسطنطنیه اعدام های دسته جمعی و قتل عام از نوع حملات، تخریب کلیساها، و غارت اموال اهالی صورت گرفت. علاوه بر این صدها تن از تجار یونانی را در شهر کشتند. این قتل عام ها زمانی که سلطان محمود دوم عثمانی دستور حلق آویز کردن پاتریک گریگوریوس از یک خاندان بزرگ در بین ساکنان قسطنطنیه را به اتهام اینکه در انجام مسئولیت در قبال کنترل مسیحیان اهمال داشته است داد به اوج رسید.
...
[مشاهده متن کامل]

وقایع بعد که در قسطنطنیه اتفاق افتاد یکی از دلایل قتل عام هایی بود که علیه جوامع ترک در مناطقی که قیام درآن ها اوج گرفته بود انجام گردید. قتل عام توسط مقامات عثمانی انجام شد. در حالی که مقامات ادعا کردند که تنها واکنشی سیاسی نسبت به شروع انقلاب یونان داشته اند، درحالیکه هیچ ارتباطی بین قربانیان این اعمال و انقلاب وجود نداشت وهیچ تحقیقات جدی توسط طرف عثمانی برای اثبات وجود هر نوع مداخله یا اعدام توسط مردم صورت نگرفت.
در ۲۱ مه ۱۸۲۱، روزنامه فرانسوی لو کونستی تیوسیونل ( Le Constitutionnel ) گزارش داد که مقامات عثمانی رسماً تصمیم به «کشتار همه افراد مسیحی در امپراتوری عثمانی» گرفته است. این روزنامه نوشت که حکومت عثمانی قصد دارد اقدام به «پاک کردن مسیحیت از روی زمین» نماید.

قتل عام ۱۸۲۱ قسطنطنیه
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/قتل‌عام_۱۸۲۱_قسطنطنیه

بپرس