قتل عام بن طلحه

پیشنهاد کاربران

قتل عام بن طلحه ( عربی: مجزرة بن طلحة ) کشتاری است که در شب ۲۲ تا ۲۳ سپتامبر ۱۹۹۷، در شهر بن طلحه، حدود ۱۵ کیلومتری جنوب الجزیره رخ داده است. در این شب بیش از ۲۰۰ تن از روستاییان ( به گزارش عفو بین الملل ) توسط گروه های مسلح کشته شدند. تعداد مرگ و میر گزارش شده از ۸۵ ( برآورد رسمی ) تا ۴۰۰ ( اکونومیست ) است.
...
[مشاهده متن کامل]

در سال ۱۹۹۷، الجزایر با یک درگیری خونین داخلی پس از لغو انتخابات ۱۹۹۲ توسط ارتش که طی آن جبهه نجات اسلامی موفق به کسب یک پیروزی شده بود روبرو گردید. شهر بن طلحه شهر، در چند کیلومتری جنوب شهرستان براکی و از توابع الجزیره است که در حمایت از جبهه نجات اسلامی که در انتخابات رأی آورده بود به حمایت برخاستند که باعث شد جنگ با دولت و برخی گروه ها آغاز شود. ارتش در این منطقه بسیار قوی بود، علاوه برآن یک محل نظامی نیز در ورودی شرقی به شهر با تعدادی از جاده ها و سربازخانه ها در بخش شمالی شهر براکی را در اختیار داشت. گروه اسلامی مسلح در سال های ۱۹۹۴ تا ۱۹۹۶ از حضور قوی محلی برخوردار بود، در خیابان های بن طلحه گشت می زدند و مردم را که از آن ها پشتیبانی نمی کردند یا هیچ ارتباطی با رژیم موجود نداشتند، می کشتند؛ و دولت در ژوئن سال ۱۹۹۶، در شهر بن طلحة، یک حکومت ملی را که در حدود ده نفر بودند ایجاد کرد. اما درگیریها ادامه داشت و در ۲۹ اوت ۱۹۹۷، حدود ۲۰۰ نفر فقط در چند کیلومتری جنوب شرقی محل قتل عام الرایس کشته شدند. شایعات قتل عام بیشتری نیز به زودی گسترش یافت.
در ۲۲ سپتامبر در ساعت ۱۱:۳۰ بعد از ظهر، انفجارهای قوی در محله جیلالی در جنوب غربی بن طلحه ایجاد شد. مهاجمان از باغهای پرتقال به جنوب شرقی محله شروع به زدن کردند. آن ها شروع به حرکت خانه به خانه به صورت سیستماتیک و کشتن هر مرد، زن و کودک می کردند. مهاجمان به اسلحه های اتوماتیک و تفنگ تک تیرانداز مسلح بودند؛ بعضی از آن ها شلوار جین را پوشیده و سایرین با لباس های متمایز اسلامی بودند که به قتل عام، ضرب و شتم کودکان به صورت خشونت آمیز و بریدن اندام ها، ضرب و شتم گردن، تجاوز به زنان و سپس قتل آن ها پرداختند. پس از آن، جهان در سال ۱۹۹۷ با به نمایش درآمدن یک عکس به نام «مادون بن طلا» که حسین زوارار آن را گرفته بود بوی جایزه مطبوعات جهانی را اعطا کرد. این تصویر نشان داد که یک زن متأهل الجزیره در خارج از بیمارستان زاملی در انتظار است، که به عنوان یک نماد قتل عام در مقایسه با تصویر یک سرباز که در جنگ داخلی اسپانیا کشته شد می باشد.

قتل عام بن طلحه
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/قتل‌عام_بن_طلحه

بپرس