قانون حفاظت از داده ها ۲۰۱۲

دانشنامه عمومی

قانون حفاظت از داده ها، ۲۰۱۲ ( قانون ) [ ۱] قانونی است که توسط پارلمان جمهوری غنا به تصویب رسیده است تا از حریم خصوصی و داده های شخصی افراد مراقبت کند. این قانون فرآیندی را تنظیم می کند که اطلاعات شخصی توسط کنترل کننده ها و پردازشگر داده ها با نیاز به رعایت اصول حفاظت از داده ها به دست می آید، نگهداری می شود، استفاده می شود یا افشا می شود. عدم رعایت مقررات این قانون می تواند مسئولیت مدنی یا مجازات کیفری یا هر دو را بسته به ماهیت تخلف، به خود جلب کند. این قانون همچنین یک کمیسیون حفاظت از داده ها را ایجاد می کند که موظف است به تضمین انطباق با مفاد آن و همچنین حفظ ثبت حفاظت از داده ها است.
این قانون برای اولین بار در سال ۲۰۱۰ در پارلمان غنا معرفی شد، اما پس از آن توسط وزیر ارتباطات، هارونا ایدریسو، پس گرفته شد تا مورد بازنگری قرار گیرد. [ ۲] پارلمان این لایحه را در سال ۲۰۱۲ تصویب کرد، [ ۳] که پس از آن موافقت ریاست جمهوری را در ۱۰ مه ۲۰۱۲ دریافت کرد. [ ۴] اطلاعیه این قانون در ۱۸ مه ۲۰۱۲ منتشر شد، [ ۴] [ ۵] و طبق بخش ۹۹، این قانون در ۱۶ اکتبر ۲۰۱۲ به اجرا درآمد.
این قانون از ۹۹ بند تشکیل شده است که تحت عنوان های مختلفی تنظیم شده است، به شرح زیر است:
واژه های کلیدی در این قانون در بخش تفسیر، بخش ۹۶ تعریف شده است. مگر شرایطی که در غیر این صورت نیاز است، بخش ۹۶ تعاریف زیر را برای اصطلاحات قابل توجه ارائه می دهد:
" کنترل کننده داده ها " یعنی کسی که به تنهایی، به طور مشترک با افراد دیگر یا مشترک با افراد دیگر یا به عنوان یک وظیفه قانونی، اهداف و نحوه پردازش داده های شخصی را تعیین می کند یا قرار است پردازش شوند.
«پردازنده داده» در رابطه با داده های فردی یعنی هر شخصی به جز کارمند کنترل کننده داده که داده ها را از طرف کنترل کننده داده پردازش می کند.
«موضوع داده ها» یعنی فردی که موضوع داده های شخصی است.
«موضوع داده های خارجی» یعنی اطلاعات موضوع داده که توسط قوانین یک حوزه قضایی خارجی تنظیم شده است از یک حوزه قضایی خارجی تماماً برای پردازش به غنا ارسال می شود.
«داده های شخصی» یعنی داده هایی دربارهٔ فردی که قابل شناسایی، ( الف ) از داده ها، یا ( ب ) از داده ها یا سایر اطلاعاتی که کنترل کننده داده در اختیار دارد یا احتمالاً در اختیار کنترل کننده داده است.
عکس قانون حفاظت از داده ها ۲۰۱۲
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس