قارچ لرزان

دانشنامه عمومی

قارچ لرزان ( نام علمی: Tremella ) نام یک سرده از تیره قارچ های لرزان است. همۀ گونه های قارچ لرزان انگل قارچ های دیگر هستند و بیشتر آن ها مخمر آنامورفیک تولید می کنند. بازیدیوکارپس ( بدن میوه ) ، هنگام تولید، ژلاتینی است و به طور عامیانه در میان «قارچ های ژله ای» طبقه بندی می شود.
تاکنون بیش از ۱۰۰ گونه قارچ لرزان در سراسر جهان شناخته شده اند. دو گونۀ ''Tremella fuciformis'' و ''Tremella aurantialba'' به صورت تجاری برای غذا کشت می شوند.
«ترملا» یا قارچ لرزان یکی از تیره های اصلی است که کارل لینه در گونه های گیاهان خود در سال ۱۷۵۳ قرار داد. این نام از واژۀ لاتین tremere به معنی «لرزیدن» گرفته شده است. [ ۱] لینه ترملا را در جلبک ها که شامل انواع مختلفی از جانداران دارای رشد ژلاتینی ( مانند جلبک های دریایی، سیانوباکتری ها، کپک مخاطی پلاسمودیومی و قارچ ها ) بودند، قرار داد. نویسندگان بعدی گونه های دیگری را به این مخلوط اضافه کردند، تا اینکه پرسون در سال ۱۷۹۴ و ۱۸۰۱ در مورد ترملا تجدید نظر کرد و ترملا را در فرمانرو قارچ ها قرار داد. [ ۲]
تفسیر مجدد پرسون از ترملا به اندازه کافی ریشه ای بود تا بتوان آن را یک جنس جداگانه از جانداری دانست که در ابتدا توسط لینه در نظر گرفته بود. [ ۲] ترملای پرسون ( ترملا از نظر پرسون ) در حال حاضر تحت قانون بین المللی نام گذاری گیاه شناسی با نام قارچ مغز زرد ( Tremella mesenterica ) به عنوان گونه ای مختلف حفظ شده است. [ ۳]
تحقیقات مولکولی براساس تجزیه و تحلیل شاخه بندی توالی های دی ان ای نشان می دهد که ترملا چندنیا است ( و در نتیجه مصنوعی است. ) جنس به وضوح از جنس های دیگر درون تیرۀ قارچ های لرزان جدا نمی شود. [ ۴] [ ۵] [ ۶] [ ۷] با این حال، گونه های نسبتاً کمی هنوز توالی یابی شده اند.
بیش از ۵۰۰ گونه در ترملا شرح داده شده اند، اما بیشتر آن ها نام قدیمی کاربرد مشکوک یا نام قدیمی برای گونه ای هستند که بعدا به سرده های دیگر منتقل شده اند. در حال حاضر بیش از ۱۰۰ گونه در این سرده پذیرفته شده اند. [ ۸]
عکس قارچ لرزان
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس