قارچ قیفی

دانشنامه عمومی

قارچ قیفی ( Chanterelle ) نام گونه ای از قارچ ها است.
زردکیجا اصطلاحی به زبان مازندرانی است که به قارچ های قیفی زردرنگ که به صورت وحشی در جنگل می رویند گفته می شود. این عبارت در اصل به معنای "دختر زرد" است.
این قارچ نقش مهمی در فرهنگ غذاهای سنتی سرزمین طبرستان داشته و هر ساله مردم برای جمع آوری این قارچ به جنگل ها می روند. همچنین این قارچ دارای ارزش غذایی بسیار بالایی است و بومی اروپا و حاشیه دریای مازندران است. [ ۴]
طرز تهیه خوراک زردکیجا به ترتیب:
شستن زردکیجا به مقدار کافی
جوش زدن زردکیجا در آب مانند آب کش کردن برنج به زمانی کوتاه تا تلخی آن گرفته شود
مخلوط کردن زردکیجا با پیازداغ و آن را به مقداری کم سرخ کرده
بر روی غذا نمک و زردچوبه زده
( دلخواه ) کمی هم مغز گردو ( به دلخواه پودر شده یا خرد شده ) به آن اضافه شود.
عکس قارچ قیفی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس